TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toate lucrurile imposibile SB-LIL-TOATLI-20-N-001
Toate lucrurile imposibile
Vezi
galerie

Toate lucrurile imposibile

de Lindsay Lackey

Id: #309169

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Toate lucrurile imposibile, fascinantul roman pentru copii scris de Lindsay Lackey vorbește despre o fetiță care trebuie să facă față sistemului de asistență socială, în timp ce încearcă să-și găsească locul în lume.

Red a moștenit inexplicabila putere asupra vântului de la mama ei. De câte ori Ruby “Red” Byrd este speriată sau furioasă, se stârnește vântul. Aflată în plasament temporar, mutată de la o familie la alta, Red tinde s-o țină din furtună în furtună. De data aceasta, vântul o aduce pe Red în casa familiei Groove, un cuplu neobișnuit care deține o menajerie, din care fac parte și un măgăruș dansator și o țestoasă uriașă.

Cu propriile haruri curioase, Celine și Jackson Groove par să se potrivească perfect în inima lui Red. Dar exact când Red începe să se acomodeze cu noua ei viață, o altă furtună dă buzna peste ea, o furtună pe care o cunoaște prea bine: mama ei. Multă vreme, Red și-a dorit ca mama ei să revină în viața sa, dar, în scurt timp, se trezește copleșită de haosul creat de aceasta. Acum Red trebuie să descopere posibilul din lucrurile imposibile, dacă vrea să-și stăpânească propriile tornade și să găsească familia de care are atâta nevoie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lindsay Lackey

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: martie 2020

Titlu original: All the Impossible Things

ISBN: 978-606-907-212-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

 

Opinii editoriale

„O poveste fenomenală despre bucuria pe care o facem posibilă atunci când permitem speranței să ne pătrundă în suflete. Scrisă cu înțelepciune, este o carte care merită cu adevărat prețuită.”

Katherine Applegate, autoarea cărților Copacul dorințelor și Ivan cel fără de seamăn

„O poveste sensibilă plină de personaje unice, adevăruri sfâșietoare și un strop de realism magic.” 

Booklist

„Lackey abordează subiecte dificile, cum sunt dependența și pierderea, cu o blândețe infinită."

School Library Journal

„Perspectiva empatică a lui Lackey vorbește despre speranță, suferință și găsirea unei familii. Îți încălzește inima, deși evită să tragă concluzii prea ferme.”

Publishers Weekly

„Cu amintirile sfâșietoare și tulburătoare despre traiul cu mama și bunica sa, înainte ca Red să intre în sistemul de asistență socială și în noua ei familie extinsă, cu momentele sale dulci-amărui, Lackey echilibrează drumul fetiței prin noua ei realitate. Scrisorile ocazionale și strecurate printre picături ale lui Red pentru mama sa, adaugă și mai multă intensitate lecturii. Dureros de citit, în sensul bun al cuvântului.”

Kirkus

„Lackey își atrage cu iscusință cititorii în tumultuoasa călătorie emoțională a lui Red; cu puternica sa voce narativă, presărat cu scrisorile și paginile de jurnal scrise în cuvintele lui Red, textul este un amestec de speranță și suferință, de forță și vulnerabilitate.”

The Bulletin of the Center for Children's Books
Lindsay Lackey
Lindsay Lackey
Autor

Lindsay Lackey s-a pregătit să devină cântăreață de operă, a lucrat într-o bibli...

vezi autor