TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eu îmi aleg viitorul
Vezi
galerie

Eu îmi aleg viitorul

de Tatiana Barbaroș

Titlu apărut în colecția Știinte ale educației la Pro Universitaria

Id: #430271

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De la teorii și modele, la practici în consilierea pentru orientare școlară și profesională
 

Descriere produs

Eu îmi aleg viitorul. De la teorii și modele, la practici în consilierea pentru orientare școlară și profesională a apărut în urma acumulării experienței practice în domeniul psihologiei școlare de peste 24 de ani, pe parcursul acestei perioade, una dintre preocupări a fost reprezentată de elaborarea și implementarea unor programe menite să faciliteze decizia adolescenților privind traseul lor profesional viitor. S-a constat că intervenția asupra unora dintre factori, de exemplu intervenția la nivelul adolescenților fără a-i implica pe părinți, nu era eficientă pe termen lung.


Aplicând un demers integrativ, în care să fie implicați concomitent adolescenții, cadrele didactice și părinții, putem asigura eficiența procesului alegerii unui traseu profesional potrivit al adolescenților. În această lucrare propunem un model pedagogic integrativ de consiliere școlară și profesională adresat cadrelor didactice, adolescenților și părinților.


Lucrarea este destinată cadrelor didactice, părinților și tuturor persoanelor care doresc să asiste adolescenții în procesul consilierii școlare și profesionale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tatiana Barbaroș

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-606-26-1723-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria