TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hei, Whipple, încearcă asta (RESIGILAT) 9789738684149
Hei, Whipple, încearcă asta (RESIGILAT)
Vezi
galerie

Hei, Whipple, încearcă asta (RESIGILAT)

de

Id: #313507

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
ATENȚIE! Produs cu mici urme de uzură, decolorat și/ sau îngălbenit
 

Descriere produs

Citind această carte vei descoperi secrete incitante despre campanii celebre de advertising, te vei delecta cu exemple de reclame alese de Luke Sullivan ca fiind reprezentative pentru fiecare gen: print, radio, TV și outdoor. Vei putea folosi această carte ca pe un manual haios, presărat cu glume și povestioare trăite de un autor celebru de campanii de advertising, care a petrecut mai mult de douăzeci de ani lucrând cu pasiune în această branșă. Vei afla că advertisingul face ca toți oamenii care se dedică lui să se simtă parte dintr-o mare familie, o echipă care trebuie să funcționeze la fel de bine la toate nivelele, pentru a-și atinge scopul final: o reclamă de excepție.


Citește Hei, Whipple, încearcă asta! și vei învăța să creezi un spot TV, un print, un radio sau un outdoor, după reguli sau încălcând regulile, și îți va face plăcere. Cartea te va conduce prin culisele unei agenții de advertising, te va face să simți fascinația unui departament de creație și te va îndemna să visezi că poți lucra și tu într-un astfel de mediu.


Până la urmă esențialul este clar: 1. Fii cât mai simplu. 2. Vei avea un succes nebun dacă cititorul reclamei tale rămâne cu un singur lucru în minte. După cum spune Luke Sullivan, trebuie să alegi regula 1 sau regula 2.

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Traducător: Liana Tomescu

Data apariției: 2004

ISBN: 9789738684149

EAN-13: 2010000769768

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Brandbuilders

Teme: succes