TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În căutarea memoriei. Lupta cu boala Alzheimer LI-JOJ-NCMLCB-18-N-001
În căutarea memoriei. Lupta cu boala Alzheimer
Vezi
galerie

În căutarea memoriei. Lupta cu boala Alzheimer

de Joseph Jebelli

Titlu apărut în colecția Trebuie să știi - Lifestyle Publishing la Lifestyle

Id: #255039

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Alzheimer a devenit o pandemie a epocii noastre, care afectează direct milioane de oameni din lumea întreagă și, indirect, familiile și prietenii acestora. Începând cu 2016, a depășit bolile cardiovasculare ca principală cauză a decesului în Anglia și Țara Galilor. Pe fondul general al îmbătrânirii populației, oamenii de știință sunt angajați într-o cursă contra cronometru pentru găsirea unor tratamente eficiente de ameliorare a acestei cumplite boli.

Printre acești cercetători se numără și Joseph Jebelli, specialist în neuroștiințe. Hotărât să scutească alte familii de experiențele zguduitoare prin care a trecut el însuși, s-a hotărât să scrie această carte, care explică ce s-a întâmplat cu bunicul lui.

În căutarea memoriei ne poartă înăuntrul creierului uman, ca să înțelegem cum acționează boala Alzheimer, pentru ca apoi, într-o îmbinare palpitantă a istoriei cu știința, să ne prezinte eforturile care se fac în toată lumea pentru găsirea răspunsurilor. În căutarea memoriei este cartea definitorie pentru trecutul, prezentul și viitorul bolii Alzheimer.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joseph Jebelli

Traducător: Dragoș Tudor

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: In Pursuit of Memory: The Fight Against Alzheimer's

ISBN: 978-606-789-139-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Opinii editoriale

„Jebelli reușește o explorare lucidă și încărcată emoțional a științei despre Alzheimer, aducându-i în scenă atât pe cei care investighează boala, cât și pe cei care o îndură.“

Publishers Weekly

„În această prezentare accesibilă și meticulos documentată a unei boli distructive, autorul împletește într-un mod tulburător aspectele științifice curente cu poveștile tragice ale familiilor afectate.“

Sunday Times