TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fără țipete
Vezi
galerie

Fără țipete

de Hal Runkel

Id: #429847

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să crești adulţi echilibrați fără să-ți pierzi calmul
 

Descriere produs

Poate că nu vom reuși să eliminăm țipetele cu totul, până la finalul vieții noastre, poate că vom mai avea scăpări, poate că nu va fi totul ca în filme. Însă ceea ce copiii noștri vor primi de la noi vor fi niște părinți conștienți, niște părinți care se educă pentru un rol pe care nicio altă generație nu a avut șansa să și-l asume, niște părinți care în fiecare zi încearcă să facă mai bine decât ieri. Iar asta este cu adevărat minunat.


Se spune că dragostea unui părinte pentru copilul său este ceva ce nu poate fi descris în cuvinte și așa este. Ce mai cred însă este că dragostea unui copil pentru părintele său este sacră și pentru totdeauna. La o profunzime pe care adulții nu o mai pot percepe.


Copiii ne iartă și ne iubesc, oricâte greșeli am face. Iar pentru asta, noi le suntem datori să nu ne oprim niciodată din a învăța să le fim părinți mai buni.

 

Să ne întoarcem în fiecare zi la inima noastră, acolo unde adânc de tot, sub sute de dureri, vom găsi tot ceea ce avem nevoie.” Atena Boca, fondatoarea comunităţii LaPrimulBebe

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Hal Runkel

Data apariției: mai 2023

Titlu original: Screamfree Parenting: The Revolutionary Approach to Raising Your Kids by Keeping Your Cool

ISBN: 9786303050850

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: copilărie, iubire, stres, toleranță, familie