TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Frați și surori 9786066395762
Frați și surori
Vezi
galerie

Frați și surori

de Tania Garcia

Id: #434533

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Relația cu surorile și frații e una dintre cele mai importante din viață!


Cartea Frați și surori explorează una dintre cele mai magice și mai complexe legături pe care le avem în viață și ne oferă instrumentele esențiale pentru a ghida relația dintre copii fără certuri sau lupte, în același timp satisfăcând nevoile fiecărui copil.


Tania García, unul dintre cele mai mari specialiști internaționali în educație bazată pe respect și creatoarea metodei Educación Real®, ne arată care sunt bazele relației dintre frați, cum să comunicăm mai bine cu fiecare copil, cum să gestionăm gelozia și furia dintre ei, cum să stabilim limite sănătoase, cum și când să intervenim în conflictele lor, ce să facem când există violență fizică și cum să gestionăm familiile mixte.

 

Analizând cazuri reale și oferind soluții practice, Tania García ne oferă prin Frați și surori un ghid complex de educație în familie, bazat pe respect pentru drepturile fundamentale ale copiilor și etapele lor de creștere.


„Scopul acestei cărți – scrisă cu afecțiune, respect pentru copii, rigoare științifică, profesionalism și ani de experiență alături de mii de familii și profesioniști – este de a te ajuta să înțelegi că relația dintre frați și surori este una dintre cele mai importante relații pe care copiii tăi le vor avea în viață. O legătură afectivă care nu trebuie redusă doar la rivalitate sau dispute, pentru că a te gândi doar la acestea și la cum să le rezolvi înseamnă să simplifici prea mult o relație magică.


Certurile, chiar și cele în care există o problemă serioasă între ei, nu durează la nesfârșit, dar relația dintre frați, da, pentru că nu este importantă doar în copilărie și adolescență, ci tot timpul, de aceea trebuie să ai grijă de ea.” Tania García
extinde
 

Detalii produs

Autor: Tania Garcia

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 9786066395762

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: copilărie, familie