TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curajul de a fi un părinte imperfect
Curajul de a fi un părinte imperfect
Vezi
galerie

Curajul de a fi un părinte imperfect

de Sandra O'Connor

Id: #426786

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să crești odată cu copilul tău
 

Descriere produs

Am scris această carte pentru a vă ajuta să vă acceptați și să vă înțelegeți, pentru a vă învăța cum să fiți părinți cu iubire de sine, care se ocrotesc și se tratează cu blândețe și pentru a vă arăta că până și specialiștii pot avea aceleași experiențe atunci când sunt părinți, ca toți ceilalți.


Nimic nu ne ferește de umanitatea noastră, iar realitatea situației este următoarea: a fi părinte este un parcurs dificil pentru toată lumea, pentru unii este dificil emoțional, pentru unii este dificil fizic, pentru unii este dificil emoțional și fizic.” - Dr. Sandra O'Connor

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandra O'Connor

Data apariției: noiembrie 2022

ISBN: 9786303050089

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: copilărie, curaj, încredere, familie

 

Opinii editoriale

Am început să parcurg cartea Sandrei O’Connor cu sufletul la gură, convinsă fiind că voi găsi în paginile ei nu numai experiența extensivă a psihologului, a doctorului în psihologie Sandra, dar și profunzimea pe care numai lucrul în terapie cu clienții părinți și propria experiență de mamă o pot atinge. Am citit cartea atent, cu pixul și hârtia lângă mine, și mi-a depășit așteptările. [...]

Urania Cremene, autoarea programului „All about parenting”

Agilă și bogată în explicații despre știința parentajului, cartea Sandrei O’Connor este o lectură binevenită în familiile românilor. Este o carte care ne face să regândim tot ce știm despre creșterea copiilor, punând în centrul atenției evoluția noastră, a îngrijitorilor. O recomand cu entuziasm și multă încredere!

 

Gáspár György, psihoterapeut, autorul cărților „Copilul invizibil” și „Suflete de sticlă”

Una dintre fanteziile mele despre o lume mult mai bună este aceea că fiecare părinte, înainte de a deveni părinte sau imediat după ce a devenit, va face un curs de parenting și de psihologia copilului. Cartea Sandrei este un astfel de «curs». O carte pe care mi-aș dori să o parcurgă cât mai mulți părinți, de dragul și pentru sănătatea emoțională a copiilor lor.

Petronela Rotar, scriitoare și psiholog
Sandra O'Connor
Sandra O'Connor
Autor

Dr. Sandra O’Connor este psiholog clinician, cercetător, părinte și, înainte de...

vezi autor