TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inima prosperă. Crearea unei vieți îndestulătoare. Ediția a II-a
Vezi
galerie

Inima prosperă. Crearea unei vieți îndestulătoare. Ediția a II-a

de Emma Lively, Julia Cameron

Id: #420040

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

A avea o inimă prosperă presupune muncă zilnică


Inima prosperă, de Julia Cameron și Emma Lively, este o carte de dezvoltare personală pe care ACT și Politon o propune tuturor celor care doresc să dobândească o mai bună cunoaștere asupra noțiunii de prosperitate. Julia Cameron spune: „În această carte voi folosi cuvântul Dumnezeu. Îl poți inlocui cu Direcția cea Bună a Lucrurilor, flux, chiar prosperitate. Nu lăsa semantica să fie o piedică în calea ta.

Această carte reprezintă un curs de 12 săptămâni, împărțit în 12 capitole. Recomandarea autoarei este să parcurgeți un capitol pe săptămână. Unele dintre eseurile cuprinse în capitole includ scurte exerciții de rezolvat pe măsură ce avansați cu lectura cărții. La sfârșitul fiecărei săptămâni, există exerciții și o listă de „puncte de prosperitate”. Străduiți-vă să încercați timp de 12 săptămâni instrumentele. Rezultatele vă pot surprinde. Julia Cameron spune că „de multe ori, cursanții mei descoperă că, atunci când scutură un măr, cad portocale. Și portocalele pot fi exact ce căutau ei, de fapt.

Două dintre instrumentele simple care vă vor cultiva sentimentele de prosperitate sunt reprezentate de „Paginile matinale” și „Plimbarea”. Trei pagini sunt suficiente pentru a face schimbări profunde, menținând, în același timp, și o existență funcțională în lume. Scrieți despre absolut orice, iar în cazul în care vă este greu să vă gândiți ce să scrieți, scrieți așa: „Nu mă pot gândi ce să scriu.” Continuați, pur și simplu să scrieți. Nu există nicio direcție greșită de a concepe Paginile matinale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emma Lively, Julia Cameron

Editor: Mona Apa

Traducător: Ioana Vighi

Coperta de: Marian Iordache

Data apariției: decembrie 2021

Titlu original: The Prosperous Heart

ISBN: 9786069135792

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 255

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x23 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: emoții, identitate

Editura: Act și Politon

Julia Cameron
Julia Cameron
Autor

Julia Cameron este un artist activ de mai bine de 30 de ani. Romancieră, scenari...

vezi autor