TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rețeta fericirii 9788660520236
Rețeta fericirii
Vezi
galerie

Rețeta fericirii

de S. N. Lazarev

Id: #434144

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ți readuci la viață sufletul?
 

Descriere produs

Cum să-ți readuci la viață sufletul? Cum să înveți să accepți voia divină? Care este esența rugăciunii? Cum să învingi teama de viitor? Cum să ai o atitudine corectă față de probleme? Cum să învingi depresia? Cum să te ierți pe tine însuți? Cum să te comporți corect cu copiii?


Cunoaștem cu toții zicala: „Norocul și-l face omul cu mâna lui”. Dar, pentru a învăța această artă deloc simplă, este important să înțelegem ce înseamnă fericirea autentică.


Cea mai mare fericire pentru orice om este iubirea față de Dumnezeu. Aceasta nu este doar o mare fericire, ci și o condiție pentru supraviețuirea omului și a urmașilor săi. Este și o condiție pentru a avea parte de sănătate, bunăstare sau succes. Pentru a fi sănătos și fericit, omul trebuie să aibă grijă, în primul rând, de propriul suflet.


Este necesar să lucrezi cu sine, să-ți cizelezi caracterul și să-ți conturezi un sistem al priorităților cât se poate de clar.


Este necesar să pui iubirea pe primul loc și să învingi, în permanență, dependența de instincte. Este necesar să fii capabil să fii fericit, dar, în același timp, să învingi permanent atracția fericirii umane prin iubire, prin educarea propriului suflet.


Valoarea supremă pentru orice om este unitatea cu Creatorul. Cea mai mare fericire a noastră provine chiar din această unitate – așa este natura umană. Tot ceea ce este uman este trecător, unitatea cu Dumnezeu din sufletele noastre nu dispare niciodată. Atunci când sufletul nostru aspiră spre Dumnezeu și se deschide față de El, noi trăim adevărata fericire.


În noua sa carte, S.N. Lazarev, discutând cu cititorii pe diverse subiecte, îi ajută să găsească drumul spre fericire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: S. N. Lazarev

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9788660520236

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 188

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Satja Juga

Teme: fericire, suflet