TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnalul unui Adam Vol. 2 Partea 1 BP-BOM-JUAV2P-16-N-001
Jurnalul unui Adam Vol. 2 Partea 1
Vezi
galerie

Jurnalul unui Adam Vol. 2 Partea 1

de Bogdan Marcu

Id: #249955

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Al doilea volum al cărții "Jurnalul unui Adam” îl prezintă pe Adam aflat la începutul studenției – un oraș nou, oameni noi, oportunități noi și întâmplări noi. Un Adam matur, care a învățat din propriile greșeli și care are de gând să nu le mai repete.
Dacă-i va ieși sau nu, veți află în carte!
Personajul principal încearcă să-și însușească, cu adevărat, calitatea de bărbat. Doar este o calitate, nu? Se îndrăgostește și înțelege că luptă pentru fericire în doi este cu mult mai importantă decât luptă pentru a avea la braț cât mai multe domnișoare. În loc să-și umple nopțile, preferă să își umple sufletul.
Dacă totul va fi doar un parcurs lin și frumos sau o lovitură a karmei pentru greșelile comise în trecut, rămâne să aflați în carte.
Cert este că acest volum reprezintă un moment frumos din viață fiecăruia dintre noi, fie că încă suntem studenți ori că am încheiat socotelile de ceva vreme. Cred că studenția, cu nebunia caracteristică, este poate cea mai plină de amintiri perioadă, cea despre care, fără doar și poate, vom povesti și nepoților.
Tot în această perioadă, cel mai probabil, întâlnim și prima noastră iubire matură, iar, uneori, se întâmplă să fie chiar iubirea vieții noastre. Acum apar primele sentimente stabile, primele gânduri serioase. Dar și primele dezamăgiri pe care le simțim din postură de adulți și încercam să le gestionăm, primele momente de disperare peste care încercăm să trecem dând dovadă de maturitate, primele clipe de regăsire și de conștientizare a propriei persoane.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bogdan Marcu

Data apariției: septembrie 2016

ISBN: 978-606-943-030-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 285

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: B.M. Personal

Teme: iubire