TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Memoriile unui mercenar din Grupul Wagner
Vezi
galerie

Memoriile unui mercenar din Grupul Wagner

de Marat Gabidullin

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #423719

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un nume care stârnește deopotrivă interes și teamă, Wagner reprezintă armata din spatele președintelui rus Vladimir Putin. Se cunosc puține detalii despre activitatea grupului de mercenari, numeroase legende iscându-se pe seama acestui subiect controversat.

Fost luptător Wagner, Marat Gabidullin dezvăluie universul acestei lumi secrete și negate de Kremlin, oferind o imagine fidelă chiar din interior. Soldat-fantomă, el este trimis în prima linie a luptelor din Donbas, în 2015, apoi în Siria împotriva Statului Islamic și a adversarilor președintelui al-Assad. Cu lux de amănunte, fără compromisuri, fostul militar reușește să surprindă ororile războiului, chiar de pe câmpul de luptă, precum și alte evenimente din interiorul grupului, portretizând câțiva dintre camarazii săi.

Intensă, palpitantă, vie, cartea oferă o mărturie de neprețuit în contextul actual, fiind o adevărată sursă de informații pentru toți cei interesați să descopere mai multe despre această misterioasă și eficientă armată, precum și despre forța militară a Rusiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marat Gabidullin

Traducător: Alina Pavelescu

Data apariției: iunie 2022

ISBN: 9786060880820

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: război

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Marat Gabidullin e primul soldat angajat în gruparea de mercenari Wagner care nu doar că are curajul de a ieși în față și a povesti experiențele sale de pe front, ci o face într-un mod ieșit din comun......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Luptătorul Marat Gabidullin a oferit o relatare din interiorul uneia dintre cele mai misterioase miliții din lume.

Le Point