TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gestiunea financiară a firmei 978-606-26-1577-2
Vezi
galerie

Gestiunea financiară a firmei

de Ciuvică-Enusi Mariana, Ana Carp

Titlu apărut în colecția Științe economice. Pro Universitaria la Pro Universitaria

Id: #425920

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru ca o firmă să obțină performanță într-un domeniu de activitate nu sunt suficiente investirea capitalului de către acționari, crearea unui buget și existența unor obiective realizabile.

 

Ansamblul riscurilor care se manifestă într-o economie concurențială generează o multitudine de întrebări. Instrumentele de analiză, de măsurare și de gestiune a riscurilor sunt oferite de gestiunea financiară. Modelele de gestiune a riscurilor și modelele de diagnostic financiar elaborate până în prezent, în modalitatea propusă în această carte, sunt aplicabile cu ușurință în orice tip de firmă.

 

Considerăm că o firmă, pentru a-și maximiza profitul, pentru a avea un diagnostic financiar corect al afacerii, pentru a ști în ce măsură are o structură financiară sănătoasă, are nevoie de persoane specializate, care dețin cunoștințe financiar-contabile, dar mai ales care cunosc și aplică tehnici și instrumente specifice gestiunii financiare.

 

Din aceste considerente, cartea este adresată cititorilor noștri, care am dori să fie studenți și masteranzi de la specializările contabilitate și informatică de gestiune, finanțe, management financiar-bancar, precum și cadre didactice, economiști, manageri și antreprenori români.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ciuvică-Enusi Mariana, Ana Carp

Data apariției: septembrie 2022

ISBN: 978-606-26-1577-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 290

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

 

Loc în topurile Cartepedia