TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Profetiile lui Edgar Cayce PR-DKD-PROLEC-21-N-001
Profetiile lui Edgar Cayce
Vezi
galerie

Profetiile lui Edgar Cayce

de Dorothee Koechlin de Bizemont

Titlu apărut în colecția Tot Adevărul la Prestige

Id: #373179

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cine a fost Edgar Cayce?


American, originar din Kentucky, născut în 1877 și mort în 1945, opera lui este considerabilă. Ea se compune din aproximativ 14 256 de "lecturi": consultații și analize date în timpul unui fel de somn foarte special, înrudit cu transa mediumnică. În cursul acestor ședințe zilnice, el răspundea la întrebările pe care i le puneau pacienții săi și diferitele persoane venite să-l consulte. 
Majoritatea "lecturilor" au un caracter medical și psihologic (în jur de opt mii); celelalte se referă la probleme istorice, științifice, esoterice, arheologice, politice, economice, sociale... Ele pot fi consultate la Fundația Cayce (ARE) din Virginia Beach, statul Virginia (SUA).


Cayce a fost un deschizător de drumuri nu îndeajuns de bine cunoscut. La începutul secolului, Cayce a vorbit de energia atomică, de Platon (încă nedescoperit), de televiziune, de glandele endocrine (a căror importanță era atunci subestimată), de rază laser, de aure etc. În  limbajul lui misterios, poetic, când apocaliptic, când malițios, el a prezis multe evenimente: asasinarea președintelui Kennedy, persecuția evreilor de către Hitler și înființarea statului Israel, descoperirea laserului, utilizarea energiei atomice, Războiul din Golf...

 

Și mai uimitor, profețiile lui se potrivesc perfect cu cele ale marilor mistici și clarvăzători europeni: Nostradamus, Maestrul Philippe din Lyon, Kerizinen, San Damiano... Cum să nu fim impresionați de această concordanță? Profețiile nu sunt făcute ca să creeze o panică nesănătoasă, ci ca să invite la reflecție și la găsirea căi spre Pace.


La ora actuală, în Statele Unite, toți scriitorii științifici și personalități aparținând mișcării de gândire numită New Age (care nu este o mișcare structurată, ci o tendință) îl cunosc pe Cayce și au studiat dosarele sale. Cercetările profesorului Ian Stevenson despre reîncarnare la Universitatea din Charlotteville, lucrările lui Charles Berlitz, previziunile lui Jeanne Dixon, ale lui Arthur Ford, cărțile scrise de Jess Stearn, de William Fix despre arheologie, de Jeffrey Goodman despre geologie îl citează și sunt inspirate de el. Abia acum începem să ne dăm seama că a fost nu numai un mare vindecător, ci și un mare profet.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dorothee Koechlin de Bizemont

Data apariției: mai 2021

ISBN: 978-606-9651-74-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: adevăr