TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma şi Războiul global împotriva democraţiei şi sănătăţii publice
Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma şi Războiul global împotriva democraţiei şi sănătăţii publice
Vezi
galerie

Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma şi Războiul global împotriva democraţiei şi sănătăţii publice

de Robert F. Kennedy Jr.

Titlu apărut în colecția Tot Adevărul la Prestige

Id: #427252

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Pentru mine, această carte a lui R. Kennedy, „Adevăratul Anthony Fauci”, a fost revelatoare. M-a trezit brusc, dezvăluindu-mi calitatea dubioasă a politicienilor actuali și a liderilor din sănătate controlați de aceiași oameni. Dar cum am ajuns să trăim în aceste „dictaturi democratice”?

 

Am ajuns aici pentru că noi, cetățenii de rând, am sfârșit să nu mai avem dreptul de a ne exprima printr-o democrație directă participativă, ci să fim doar o parte a jocului măsluit al „democrațiilor placebo”, controlate de ani de zile de aceiași lideri politici și din sănătate. Cheia schimbării constă în deciziile noastre de a înțelege acest joc al „democrațiilor placebo” și de a-l schimba în cele din urmă prin schimbarea regulilor lui.

 

 În această carte, autorul, R. Kennedy, oferă un material bibliografic extrem de bogat, cu toate referințele relevante, pe care le fundamentează cu date, asigu­rând cititorilor validitatea informațiilor. Scripta Manet, Verba Volant!

 

În cercetările mele personale, medicale și artistice, pentru pregătirea expoziției mele cu tema „Strigătul și disperarea lui Hipocrate”, am descoperit cât de multă importanță acordă Hipocrate în acei ani prevenirii bolilor, pe care noi am interpre­ta-o astăzi ca fiind fortificarea sistemului imunitar. În această perioadă a pandemiei Covid, nimeni nu a vorbit într-un context mai larg și din mai multe surse de conștientizarea faptului că începutul și sfârșitul menținerii unui corp sănătos și protejarea lui, este dezvoltarea în mod natural a unui sistem imunitar fortificat.

 

Mulțumesc prietenilor și camarazilor mei de drum în acest proiect, Athanasia, Iannis, Fotis și Olympia (Grecia), Linda (SUA), Giota și Hermes (Germania), Angeliki (Elveția), Angello (Italia), Anca, Răzvan, Ramona și Dan (România), care, deși împrăștiați în diferite colțuri ale lumii, uniți de spiritul activismului medical, am contribuit fiecare în parte la acesta informare din mai multe surse și direcții.

 

Mulțumesc, de asemenea, echipei editurii „Prestige”, pentru extraordinara noastră colaborare, de profesionalismul dovedit și pentru decizia de a publica și de a prezenta direct cititorilor români cartea domnului R. Kennedy, „Adevăratul Anthony Fauci”, care aduce multe nuanțe și răspunde la multe întrebări despre ceea ce trăim în mod cotidian, de ani de zile.

 


Închei spunând că Esop s-a născut sclav, dar a murit ca un cetățean liber, apelând la înțelepciunea prețioasă a vieții umane și lăsându-ne moștenire prin miturile sale, că cel mai de preț lucru pe care îl avem este libertatea conștientă, alături de sănătate, respect pentru celălalt și pentru mediul înconjurător, astfel încât să fim diferiți, dar uniți, sub iubirea creatorului nostru!
Dumnezeu să fie cu toți oamenii de bine!”

Dr. Mariana Oanță

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert F. Kennedy Jr.

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-630-6506-09-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 616

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: adevăr, Democrație, pericol, război

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Dr. Joseph Goebbels a scris că «o minciună spusă o dată rămâne o minciună, dar o minciună spusă de o mie de ori devine adevăr». În mod tragic pentru omenire, există multe, multe neadevăruri enunțate de Fauci și de slugărnicii săi. RFK jr. aduce în atenția publicului decenii de minciuni.”

LUC MONTAGNIER, laureat al premiului Nobel

„Fără a face compromisuri, Bobby Kennedy este unul dintre cei mai curajoși și cei mai sinceri oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Într-o zi, o să fie răsplătit pentru asta. Până atunci, citiți această carte.”

TUCKER CARLSON

„Cartea lui Bobby Kennedy spune adevărul într-un moment în care grija față de sănătate devine un prejudiciu pentru sănătate și în care neadevărul domnește prin antiștiință și știri false.”

DR. VANDANA SHIVA, director al Navdanya și autor al cărții Oneness vs. 1% (Unitate vs. 1%)
Robert F. Kennedy Jr.
Robert F. Kennedy Jr.
Autor

Robert Francis Kennedy Jr. (născut la 17 ianuarie 1954) este un avocat de mediu...

vezi autor