TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Veghetorii planetei 978-630-6506-87-3
Veghetorii planetei
Vezi
galerie

Veghetorii planetei

de Dolores Cannon

Titlu apărut în colecția ReConnect la Prestige

Id: #433211

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Păstrătorii grădinii
 

Descriere produs

Teoria astronauţilor antici devine realitate, pe măsură ce povestea originii vieţii pe Pământ este adusă la iveală prin hipnoză.

Un tânăr care doreşte să îşi exploreze prin regresie vieţile anterioare descoperă că aceasta este prima sa viaţă pe Pământ. Toate celelalte existenţe ale sale au fost pe alte planete şi în alte dimensiuni. Pe măsură ce cazul său unic este explorat, el află că asocierea sa cu extratereştrii nu a încetat odată cu celelalte vieţi. Interacţiunea sa cu OZN-urile şi extratereştrii a continuat pe parcursul întregii sale vieţi de acum, dar informaţiile au fost ascunse în mod protector, de către subconştientul său. El descoperă că, înainte de a intra în această viaţă, a acceptat să se facă pe el acum anumite experimente.


Acest caz ciudat dezvăluie motivele din spatele implicării actuale a OZN-urilor pe Pământ, precum şi speranţele şi aşteptările pe care le au creatorii noştri pentru „grădina” lor.


Această carte reprezintă încă un caz de hipnoză regresivă, din activitatea autoarei Dolores Cannon. Dolores a fost o specialistă în hipnoză regresivă, ale cărei investigaţii şi cercetări ale subconştientului au avut ca rezultat o serie de cărţi: Conversaţii cu Nostradamus (3 volume), lisus şi Essenienii, Între moarte şi viaţă, Un suflet îşi aminteşte Hiroshima, Universul convolut (5 volume) etc.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dolores Cannon

Traducător: Irina Chirică

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-630-6506-87-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige