TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Care este semnul sufletului tău? 9786306506101
Vezi
galerie

Care este semnul sufletului tău?

de Debbie Frank

Id: #433706

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Astrologie pentru trezire, transformare și pentru o viață trăită la un nivel de vibrație înaltă
 

Descriere produs

O concepţie greşită, dar des întâlnită, despre astrologie, este bazată pe premisa că planetele sunt cele care fac lucrurile să se întâmple. Realitatea este că nu suntem bombardaţi de planete benefice sau malefice care „fac lucruri în locul nostru". Planetele reflectă sincronicităţile pe care sufletul nostru şi le-a propus: ele sunt semnele astrologice ale sufletului.


Aceste semne astrologice ne arată ce trebuie să experimentăm şi să întrupăm în această viaţă. Ele reprezintă energiile psihologice şi spirituale pe care le avem în interiorul nostru - energiile care atrag, ca un magnet, experienţele specifice de care avem nevoie pentru a evolua. Aceste energii sunt împletite cu tot ceea ce facem şi, în acelaşi timp, ne oferă o imagine a vieţii şi a tuturor aspectelor ei. Ne oferă autocunoaştere, dar ne conduc, totodată, într-o călătorie a expansiunii.


În această carte vom explora aceste semne astrologice ale sufletului şi modul în care ele apar în harta noastră astrală - poziţia planetelor şi cum interacţionează ele unele cu altele pentru a-i oferi sufletului nostru noi oportunităţi de dezvoltare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Debbie Frank

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9786306506101

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: suflet