TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Karma în semnul soarelui
Karma în semnul soarelui
Vezi
galerie

Karma în semnul soarelui

de Bernie Ashman

Titlu apărut în colecția ReConnect la Prestige

Id: #427363

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să rezolvi tipare dintr-o viață anterioară cu ajutorul astrologiei
 

Descriere produs

Navigarea karmei vieților anterioare pentru relații mai bune și o împlinire mai mare

 

Toată lumea ia viață cu amintiri din viețile trecute, dar sunt adesea ascunse la nivel inconștient. Karma în semnul soarelui este un ghid pentru curățarea karmei vieții anterioare și pentru a face transformări pozitive la tiparele obișnuite care ne țin blocați. Indiferent dacă vrei să-ți îmbunătățești relația actuală, să începi o nouă relație sau să treci prin blocaje emoționale provocatoare, această carte oferă îndrumări clare și directe care te vor ajuta să reușești.


Alătură-te expertului astrolog Bernie Ashman, în timp ce explorează cele mai comune energii din vieți anterioare care ne afectează pe toți și oferă sugestii despre cum să folosești experiențele pentru a renunța la tiparele care îți stau în calea visurilor. Pentru fiecare semn, vei descoperi elementul corespunzător, precum și punctele forțe, provocările, umbrele karmice comune și cheile pentru a face schimbări pozitive. Nu ești obligat doar la semnul tău solar specific, deoarece fiecare capitol include înțelepciune și sfaturi care rezonează pe baza multor influențe karmice.

 

Această carte este despre folosirea puterii incredibile a astrologiei pentru a elibera energia din viața trecută, pentru a echilibra relațiile tale, pentru a obține claritate, în ceea ce privește motivul pentru care ești așa cum ești, și pentru a te bucura de un sentiment mai mare de împlinire în viitor.



Alte titluri pentru BernieAshman (autor):
Mercur retrograd (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Bernie Ashman

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-630-6506-18-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige