TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Știința Fericirii 978-606-8460-63-5
Vezi
galerie

Știința Fericirii

de Harald Tietze

Titlu apărut în colecția Alternative tămăduitoare la Mix

Id: #431891

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă te interesează să fii fericit iată că acum ai oportunitatea de a descoperi ce este de făcut pentru a ajunge la ea, pentru că nimeni nu te poate face fericit, doar tu te poți face fericit!


Viața îți dă înapoi tot ce spui sau faci. Viața noastră este modul în care se reflectă acțiunile noastre. Dacă vrei mai multă dragoste în lume, iubeşte mai mult cu inima ta. Și asta se aplică la tot în viață, în fiecare aspect al ei. Viața îți va da înapoi tot ce îi dai tu ei.


VIAȚA TA NU ESTE O COINCIDENȚĂ, ESTE REFLECȚIA TA!


Ești fericit sau nefericit? Am pus această întrebare multor oameni în ultimii 7 ani. Pentru a afla mai multe despre motivele pentru care unii oameni sunt fericiți și alții nu, am dezvoltat un chestionar cu peste 150 de întrebări și l-am dat unui număr de peste 1000 de oameni.

 

Știința fericirii este un domeniu complex. Dacă întrebi 100 de „experți”, obții 100 de răspunsuri. Imaginați-vă că acele 1000 de chestionare pe care le distribuisem strânseseră aproximativ 150000 de răspunsuri. Știința fericirii nu este o problemă de educație de bază, de finanțe sau disciplină, ci o chestiune de programare sau de antrenare a minții proprii. Oricine poate fi fericit sau nefericit, așa cum își dorește, în măsura în care este capabil să-și antreneze propriul psihic. Nu e gândirea pozitivă „oarbă”, despre care auziți atât de des. Gândirea pozitivă este cu siguranță bună, dar poate conduce la concluzii greșite și, în final, la posibilități negative.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Harald Tietze

Traducător: Anca Zaharia

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Happyology. The Happiness Manual

ISBN: 978-606-8460-63-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 98

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: fericire

Harald Tietze
Harald Tietze
Autor

Harald Tietze s-a facut remarcat in repetate rânduri ca avocat al unui mod de vi...

vezi autor
Anca Zaharia
Anca Zaharia
Traducător

„M-am născut acum niște ani într-o zonă pe care regret că o știu. Toate explicaț...

vezi autor