TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Biblia vaginului
Vezi
galerie

Biblia vaginului

de Dr. Jen Gunter

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #375477

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Separarea miturilor de medicină
 

Descriere produs

Bestseller New York Times


Nu știi ce să păstrezi și ce să arunci din dulăpiorul de baie cu produse de îngrijire feminină? Bănuiești că suferi de vaginită? Ai mâncărimi sau dureri vulvare și nu știi ce să faci? Sângerezi după ce faci sex și nu cunoști motivul? Iată o carte care îți va răspunde la aceste întrebări și la multe altele, pe care și le pun femei din întreaga lume.

 

Nu ții în mână un tratat de medicină, cât mai degrabă o lucrare-busolă, care să te ajute să te orientezi pe teritoriul propriului corp. Dr. Jen Gunter concentrează în paginile ei peste trei decenii de experiență medicală, pe care o aduce la zi cu informații documentate din cele mai recente articole și studii de specialitate – totul ca să te învețe să îți înțelegi simptomele, să tragi semnalul de alarmă corect și să ai o comunicare mai bună cu medicii. Pentru că, dincolo de jenă și tabu, ai un corp care merită îngrijire și atenție.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Jen Gunter

Traducător: Margareta Manole

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: The Vagina Bible. Separating the Myth from the Medicine

ISBN: 9786064408587

Copertă: Paperback

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: adevăr, curiozitate, feminism

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

Un ghid despre sănătatea femeii bine structurat, detaliat, inteligent și amuzant. Ar trebui să fie lectură obligatorie pentru toate cele care vor să aibă informațiile corecte despre corpul lor.

Deborah Blum

Dr. Jen Gunter prezintă informații esențiale și este, în același timp, al naibii de amuzantă. Citește această carte dacă ai vagin sau dacă petreci multă vreme în apropierea unuia.

Ayelet Waldman

Misiunea lui Jen? Să înarmeze femeile cu surse de informare valide medical.

The Guardian

Bărbații care vor să înțeleagă experiențele partenerelor sau să le ofere sfaturi raționale fiicelor ar trebui să citească Biblia vaginului. Dr. Jen Gunter este o specialistă de primă mână, care în plus are și un stil propriu, plin de umor.

Carl Zimmer

Într-o vreme în care pseudoștiința are tentacule foarte lungi, este vital ca medicii și cercetătorii să vorbească pe înțelesul cititorilor. Iar dr. Jen Gunter chiar asta face! Volumul ei – inteligent, bazat pe cercetări științifice și condimentat cu umor – e cuprinzător și instructiv. O carte vitală.

Mark Shapiro
Dr. Jen Gunter
Dr. Jen Gunter
Autor

Dr. Jen Gunter (n. 7 septembrie 1966, Winnipeg – Manitoba, Canada) este medic gi...

vezi autor