TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Memomed 2023
Vezi
galerie

Id: #427517

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prin utilizarea Memoratorului de medicamente profesioniștii din domeniul sănătății, medici și farmaciști au acces la informații de actualitate referitoare la medicamentele de uz uman înregistrate în România.


În acest fel este posibilă actualizarea cunoștințelor cu cele mai noi date referitoare la fiecare substanță activă utilizată în terapie, referitoare la: indicații terapeutice nou aprobate, modificări de posologie, aspecte de farmacovigilență, interacțiuni medicamentoase semnificative clinic.
Cartea oferă informații asupra opțiunilor terapeutice ca o consecință a generizării diverselor în conformitate cu clasificarea ATC, ușurând astfel activitatea practicienilor care lucrează în domeniul sănătății.


Memoratorul de medicamente aduce în atenție progresele importante în sfera terapiei biologice care se adresează unor patologii incomplet acoperite din punct de vedere farmacoterapeutic: neoplasm, boli rare, patologii autoimune etc., incluzând toate medicamentele nou autorizate pentru utilizarea lor în aceste situații.


Considerăm că prezentarea sistematizată a informațiilor despre medicamente și despre formele farmaceutice înregistrate la noi în țară sunt de un real folos tuturor celor care stau în slujba sănătății omului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dumitru Dobrescu, Simona Negreş, Liliana Dobrescu, Ruxandra McKinnon

Data apariției: ianuarie 2022

ISBN: 2069-2447

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1312

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,4x19,3 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universitară