TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vremea pentru schimbare VI-RIB-VREMPS-17-N-001
Vremea pentru schimbare
Vezi
galerie

Vremea pentru schimbare

de Richard Bandler

Id: #264035

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aveți crezuri pe care vi le-au transmis părinții voștri, terapeuții voștri sau crezuri pe care vi le-ați format după ce ați alunecat pe o coajă de banană. Însă, puteți intra într-o formă ușoară de transă și puteți schimba aceste crezuri profund înrădăcinate. Începeți prin a spune: „Voi face acest lucru ușor și rapid.” Trebuie să credeți. Fără credință, va veți trezi că dansați doar cu o parte a voastră, nu și cu cealaltă. Nu puteți crea congruentă. Dacă nu dezvoltați congruentă, va trebui să faceți terapie pentru tot restul vieții.

Însă, tehnicile prezentate în această carte va pun la îndemână cea mai sigură alternativă de transformare a crezurilor personale în crezuri care va vor propulsa la următorul nivel la care doriți să ajungeți pe plan social, profesional sau în relațiile cu cei din jur și mai departe, pe următoarea treaptă... Întrebați-va: „Pot construe mai bine?” Pentru a materializa acele lucruri pe care le doriți, transformarea este imperios necesară! Și pentru a va transformă trebuie să suspendați sistemul de crezuri actual pentru că el este cel care va blochează energia creatoare. Învățați cum să o faceți pentru că adevărul este că nu există limite. Există doar sugestii limitatoare.

Dați-va voie să va debarasați de ele și mai ales, permiteți-va să atingeți cele mai înalte culmi ale performanței...

Puteti nu doar să construiti idei, pe baza carora să construiti apoi realitatea, dar puteți face acest lucru în mod ecologic și metodic. E valabil în cazul tehnicilor hipnotice sau al tehnicilor NLP. Se aplica oricarei tehnici care implica idei.

Sa luam, de pilda, ecuatiile matematice. Oamenii pot să construiasca ecuatii care nu au nicio valoare. Obiectivul este să construim ecuatii astfel incat, podul să nu se prabuseasca, mai ales cand pe el trec masini.

Multe poduri nu au functionat. Presupozitia „Ceva nu este în regula” nu functioneaza bine nici în medicina. Cu toate acestea, oamenii inca incearca să construiasca pornind de la ea. Practic, acest lucru e valabil pentru tot ce se intampla în medicina.

In psihologie, inca se incearca să se construiasca pornind de la modelul numit statistica normativa, care va permite să spuneti „Această functioneaza uneori, iar alteori nu”. Nu va permite să descrieti cum anume functioneaza sau pe ce se bazeaza această functionare. Aveți nevoie de alte materiale și de alte modele, chiar și numai pentru a proiecta o tehnica.

Proiectati speranta. Merita. Oamenii creeaza idei care vor modela realitatea. Aceste idei pot deveni o realitate impartasita.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Richard Bandler

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-8414-66-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia