TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Atracția succesului
Atracția succesului
Vezi
galerie

Atracția succesului

de Anca Ciobotaru

Id: #430949

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Viața trăită printre vibrații, conexiuni cu oamenii și sincronicități miraculoase

 

Cu siguranță, ai observat și ai simțit deja schimbările care au loc în interiorul tău, la nivelul gândurilor și al modului în care înțelegi ce se întâmplă în viața ta. Faptul că te-ai intersectat acum cu această carte este unul dintre „simptomele” procesului de creștere în care te afli.

 

Poate că ți se întâmplă să nu înțelegi în ce direcție te îndrepți, să nu îți fie clar sensul noilor experiențe și trăiri care ies la suprafață. Deși schimbarea reprezintă un proces cât se poate de natural și necesar (atât din perspectiva noastră, cât și din cea a vieții), ea poate produce disconfort, confuzie, trăiri intense și experiențe dificile. Toate acestea sunt menite să te ajute să crești în cel mai binecuvântat mod posibil.

 

Oamenii semnificativi cu care interacționezi, experiențele pe care le atragi și sincronicitățile trăite de tine fac parte din lumea ta interioară. Acceptă-le, apreciază ce tu însuți ai creat și începe să lucrezi la noi și noi proiecte personale. Începe chiar din acest moment să lucrezi la schimbarea propriei vibrații și rămâi loial celor mai înalte valori personale.

 

Onorează-ți dorințele și visurile, pentru că ele sunt modalitatea prin care Universul își revarsă binecuvântările asupra ta. Ai încredere că EȘTI și POȚI mai mult decât îți imaginezi acum.

 

Viața lucrează în favoarea ta. Trebuie doar ca și tu să lucrezi în același sens cu ea.

 

De ce Atracția Succesului?

Pentru că succesul este o atitudine mentală. O stare de spirit care înflorește atunci când îți simți întreaga ființă saturată cu fericire. Un om care se bucură de succes și împlinire interioară emană charismă, căldură și frumusețe. Atrage prin energia pe care o hrănește în interiorul lui și prin disponibilitatea de a lucra constant cu propriile resurse. Pentru că adevăratul succes înseamnă mai mult decât obiective atinse, locuri vizitate, bani câștigați sau renume. Înseamnă o viață trăită în acord cu propriile adevăruri, aliniat la cea mai puternică și bogată energie care există: viața

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anca Ciobotaru

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-606-8414-52-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: succes, suflet