TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Magie în acțiune VI-RIB-MAGIIA-08-P-001
Magie în acțiune
Vezi
galerie

Magie în acțiune

de Richard Bandler

Id: #223948

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghidul celor mai eficiente instrumente NLP pentru transformare personală
 

Descriere produs

Magie în acțiune dezvăluie modalitatea de lucru a lui Richard Bandler, co-creatorul domeniului NLP și poate cel mai eficient psihoterapeut din lume, aplicată persoanelor care vin la el pentru a se vindeca de fobii, blocaje la nivel emoțional, convingeri toxice și alte probleme personale. Această carte îi oferă necunoscătorului o idee despre cum ar trebui să arate o ședință de programare neurolingvistică. Este de la început până la sfârșit un exemplu concret despre cum îți poți amplifica singur stările negative privindu-le cu seriozitate și invers, cum îți poți ușura viața glumind în mod constant despre ceea ce crezi tu că reprezintă o problemă.

 

Schimbările nu numai că pot apărea rapid, dar ele se pot realiza și la cel mai profund nivel dacă te concentrezi asupra mecanismului prin care au apărut problemele și mai puțin pe conținutul acestora (fie că sunt de natură profesională, familială, sentimentală, etc.). Richard Bandler produce procese de vindecare ținând cont de un aspect logic și important, dar care este ignorat sau folosit defectuos de către alți psihoterapeuți: creierul este un sistem de arhivare, nu un sistem de scriere. Așadar, el nu are o funcție de ștergere, prin urmare nu ai cum să-ți rescrii trecutul. Ce poți face însă și te va ajuta cu certitudine este să-ți înveți creierul să meargă într-o direcție nouă: „aici” în loc de „acolo”.

 

Schimbarea nu trebuie să fie în ceață și dureroasă, din contră, trebuie să fie ușoară și rapidă. Dacă poți învăța cum să creezi ceva atât de sofisticat precum o fobie, o teamă sau o compulsiune, atunci te poți folosi de aceeași abilitate pentru a face ceva diferit în aceleași situații. În loc să te cerți cu soțul/soția sau în loc să te complaci în cercul tău restrâns, începe să ți orientezi viață după deviza „vreau mai mult” și să spui: „Până aici! Vreau că acest lucru să se schimbe! Vreau să trăiesc cu bucurie fiecare zi din viață!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Richard Bandler

Data apariției: martie 2021

Titlu original: Magic in Action

ISBN: 9786068414713

Copertă: Paperback

Număr pagini: 308

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: curaj, identitate, încredere, succes

 

Loc în topurile Cartepedia