TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Scrisori din Regatul Pustnic LE-HAD-SCRDRP-21-N-001
Scrisori din Regatul Pustnic
Vezi
galerie

Scrisori din Regatul Pustnic

de Hayden Dorf

Id: #371143

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum o fi oare viață în Coreea de Nord?

Iată o întrebare pe care, probabil, fiecare dintre noi am rostit-o, la un moment dat. Această carte oferă un răspuns. Și nu doar atât.

Alex Robinson, un tânăr american participant la un eveniment internațional în Coreea de Sud, este răpit de nord-coreeni în timp ce vizită zona demilitarizată (DMZ) de la granița celor două țări. Victime ale acțiunii în forță sunt, alături de el, un sergent din armata sud-coreeană și un tânăr din India. Guvemul de la Pyongyang cere acordarea unor condițîi privilegiate de participare la Olimpiada de iarnă, în schimbul prizonierilor.

Sergentul, rănit grav în explozie, în timp ce salva viață lui Alex, îi cere acestuia să trimită logodnicei sale câteva scrisori și redactează un testament uluitor, despre care americanul va află doar după ce va fi eliberat. În acest timp, Alex, rănit și el în explozie, se îndrăgostește de tânăra nord-coreeanca Kim Hyo-Ri, cea care le acordă asistență medicală. 
 
Ce soarta va avea fascinantă lor poveste de dragoste? Va reuși Alex să supraviețuiască și să scape din Regatul Pustnic? Și cc conțin acele scrisori scrise de el, care vor ține prima pagină a ziarelor sud-coreene? 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Hayden Dorf

Data apariției: martie 2021

ISBN: 9786060713203

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 372

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: iubire, pericol, secret