TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fiica pierdută LI-GIP-FIICAP-19-N-001
Fiica pierdută
Vezi
galerie

Fiica pierdută

de Gill Paul

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #265181

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O tragedie de familie. O luptă pentru iubire. Un secret de mult îngropat.
 

Descriere produs

1918. Fermecătoare și plină de viață, Marea Ducesă Maria Romanov, fiica de nouăsprezece ani a fostului țar Nicolae al II-lea, locuiește cu familia în izolare, la mare depărtare de cândva strălucitoarea curte regală. Zilele ei sunt o combinație de plictiseală nesfârșită și frică paralizantă; singurele clipe de respiro le reprezintă flirturile clandestine cu câțiva dintre gardienii care păzesc familia – fără să-și dea seama că acțiunile ei nevinovate ar putea avea urmări tragice.

 

1973. Când Val Doyle aude despre mărturisirea tatălui ei, aflat pe patul de moarte, care repetă necontenit „N-am vrut s-o omor”, rămâne uimită. Ca urmare, pornește în căutarea adevărului – despre cuvintele lui și despre trecutul ei. Indiciile pe care le descoperă sunt derutante – o cutie de bijuterii care nu se deschide și un aparat de fotografiat cu filmul intact. Astfel, Val este atrasă într-unul dintre cele mai mari mistere ale lumii – ce s-a întâmplat cu adevărat cu Marea Ducesă Maria?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gill Paul

Traducător: Irina-Marina Borțoi

Data apariției: septembrie 2019

Titlu original: The Lost Daughter

ISBN: 978-606-33-4112-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, anchetă, iubire, secret, familie

 

Opinii editoriale

Un roman îndrăzneț și plin de forță, încărcat de emoție, tensiune și cu personaje pline de viață plasate într-un cadru bogat în detalii istorice.

Kate Furnivall

Cu Fiica pierdută, Gill Paul a revenit la soarta tragică a familiei Romanov, creând o altă poveste fascinantă care pune întrebarea: «dar dacă una din ele a scăpat?» O lectură extrem de plăcută.

Kate Riordan

Un roman remarcabil... Mi-a plăcut la nebunie curajul Mariei în vremea revoluției și a războiului, precum și hotărârea ei acerbă de a-și proteja familia. Cadrul istoric este fascinant, povestea de dragoste pătimașă, iar personajele emoționante.

Natasha Lester
Gill Paul
Gill Paul
Autor

Gill Paul s-a născut în Scoția și a crescut acolo. A studiat Medicina la Univers...

vezi autor