TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Orășelul minciunilor
Orășelul minciunilor
Vezi
galerie

Orășelul minciunilor

de Diane Chamberlain

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #424907

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Adevărul zace ascuns sub straturi de minciuni


Carolina de Nord, 2018: viața tinerei Morgan Christopher a luat o turnură catastrofală, dar o vizitatoare misterioasă îi face o ofertă în urma căreia i se promite eliberarea imediată din închisoare. În schimb, Morgan trebuie să restaureze o veche pictură murală din 1940, destinată decorării unui oficiu poștal dintr-un obscur orășel sudist. Tânăra nu știe nimic despre tehnicile de restaurare a picturilor, dar își dorește cu disperare să iasă din închisoare, așa că acceptă propunerea. Descoperă un tablou care spune o poveste despre nebunie și violență, precum și despre o conspirație a tăcerii care învăluie secretele murdare ale orășelului.

 

Carolina de Nord, 1940: Anna Dale, o tânără pictoriță din New Jersey, câștigă un concurs național în urma căruia e desemnată să realizeze o pictură murală de mari dimensiuni, destinată oficiului poștal al orașului Edenton din Carolina de Nord. Singură pe lume și aflată în căutarea unei slujbe, acceptă slujba. Dar, spre marea ei surpriză, Anna descoperă că orășelul idilic pe care trebuie să-l imortalizeze în pictura murală e de fapt un loc în care prejudecățile sunt adânc înrădăcinate, iar oamenii își camuflează secretele în spatele ușilor închise și, uneori, prețul de a fi diferit e plătit cu propria viață.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Diane Chamberlain

Traducător: Gabriela Ghircoiaș

Data apariției: iulie 2022

Titlu original: Big Lies in a Small Town

ISBN: 978-606-33-9476-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, secret, societate

 

Opinii editoriale

„Un roman emoționant, o poveste în egală măsură bine construită din punct de vedere literar și captivantă. Cartea aceasta merită întru totul să fie citită de la prima până la ultima pagină.”

Greensboro News & Record
Diane Chamberlain
Diane Chamberlain
Autor

Diane Chamberlain este autoarea a mai mult de douăzeci de bestselleruri. Cărțil...

vezi autor