TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curs practic de Kuatsu AP-TEV-CURPDK-13-N-001
Curs practic de Kuatsu
Vezi
galerie

Curs practic de Kuatsu

de Teodor Vasile

Id: #311499

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vasile Teodor oferă toate reperele esențiale, referitoare atât la itinerariile spirituale atinse prin practica Artelor Marțiale (instructor 1991-antrenor de Arte Marțiale 1997, 3 Dan Goju -Ryu Karate Do, 4 Dan Ju-Jitsu) cât și cele ale formării sale intelectuale - ecolog, psiholog, doctorand în Științe Economice.

Cartea lui Vasile Teodor, intitulată simplu "Curs practic de kuatsu", constituie o tentativa ambițioasă și este posibil ca titlul ei să ofere o imagine falsă a țelului propus. Ea este în realitate mai mult decât un simplu curs.

Lucrarea seamănă cu o călăuză ce apucă cu blândețe mâna cititorului și-l poartă dincolo de tradițiile vaste de cunoaștere complexă a Artelor Marțiale și a medicinii orientale. Ea oferă direcții clare și simple pentru căile existente și este scrisa într-un limbaj accesibil, fară a fi însă condescendent ori simplist. Cartea de față nu reprezintă doar un îndrumar academic și rece, ci este scrisă cu sensibilitatea și vădita experiență a unui adevărat maestru care vrea să împărtășească ceva din bogatele sale cunoștiințe acumulate de-a lungul timpului, fiind un tovarăș pentru toți practicanții Artelor Marțiale, indiferent de stadiul de pregătire în care se afla.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Teodor Vasile

Data apariției: aprilie 2013

ISBN: 9739307841

Copertă: Paperback

Număr pagini: 172

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aldo Press