TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ceaușescu se întoarce 978-630-305-176-5
Ceaușescu se întoarce
Vezi
galerie

Ceaușescu se întoarce

de Silviu Iliuță

Titlu apărut în colecția Colecția Inedită la Bookzone

Id: #433693

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce ar face Nicolae Ceaușescu dacă s-ar trezi la viață în mod misterios în România anului 2023? Silviu Iliuță, unul dintre pionierii umorului românesc, răspunde la această întrebare într-o carte savuroasă, o comedie multilateral dezvoltată care te va pune cu siguranță pe gânduri.


Tovarăși, așezați-vă liniștiți! Această carte vă va provoca hohote de râs!

 

În mijlocul unei sufragerii oarecare dintr-o casă de lângă Târgoviște, un personaj istoric se pregătește să revină la viață. Doar că, în timpul cât el a dormit înghețat în Fabrica de capace centrate și semicentrate, viața s-a schimbat.

 

Familia Mărăcineanu a trăit toate schimbările tranziției, așa că, acum, prezența unui Nicolae Ceaușescu viu, gol-pușcă și așezat pe masa din sufragerie, nu îi surprinde peste măsură. Cuprinși de fervoare capitalistă, ei pun la cale un plan care să-i îmbogățească peste noapte. Sunt gata de orice, chiar dacă pentru a-și îndeplini visurile trebuie să-l transforme pe Întâiul fiu al țării în cea mai mare vedetă de pe rețelele sociale.

 

Dar Nea Nicu, așa cum îl numește afectuos noua sa familie, nu își dorește doar să dicteze trenduri pe internet, ci și să revină la cârma țării alături de Lenuța sa. Așa că începe o lungă aventură plină de umor și situații neașteptate în lumea capitalistă, unde îl așteaptă o mulțime de pretini, unii noi, alții foarte vechi și foarte puternici.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Silviu Iliuță

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-630-305-176-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: aventură, umor