TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Imunizarea
Imunizarea
Vezi
galerie

Imunizarea

de Stuart Blume

Titlu apărut în colecția Medconnect la Prestige

Id: #430487

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Controversele vaccinurilor
 

Descriere produs

Pe măsură ce lumea își pune speranța pentru sfârșitul pandemiei de coronavirus în lansarea cu succes a vaccinurilor, această carte oferă o imagine de lungă durată vitală asupra acestor eforturi și a rezistenței noastre la acestea.


Într-un moment în care vaccinurile sunt un instrument vital în lupta împotriva COVID-19 în toate diferitele sale mutații, această carte puternică are o perspectivă istorică mai lungă. Aceasta susține că globalizarea și reducerile la asistență medicală au erodat încrederea în instituțiile care produc și furnizează vaccinuri de mai bine de treizeci de ani. Povestește istoria imunizării, de la munca primilor pionieri, cum ar fi Louis Pasteur și Robert Koch, prin eradicarea variolei în 1980, până la introducerea recentă a noilor tipuri de vaccinuri modificate genetic. Imunizarea expune limitele autorităților de sănătate publică, sugerând în același timp cum acestea ne pot restabili încrederea. Experții în sănătate publică și toți cei care iau în considerare vaccinări ar trebui să citească această istorie actuală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stuart Blume

Data apariției: mai 2023

ISBN: 9786306506248

Copertă: Paperback

Număr pagini: 376

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

 

Opinii editoriale

,,O istorie fascinantă a vaccinării și a controverselor sale."

Times Higher Education

,,Blume abordează subiectul fierbinte al programelor de imunizare și al rezistenței publice la acestea, într-o cronică provocatoare și convingătoare despre modul în care vaccinurile au îmbunătățit sănătatea oamenilor, dar și factorul esențial al industriei farmaceutice... Istoria crucială a lui Blume ilustrează faptul vaccinurile au salvat nenumărate vieți, dar trebuie să câștige încrederea celor care nu le recunosc beneficiul universal."

Publishers Weekly

,,În cartea sa provocatoare pentru gândire, Stuart Blume expli meticulos modul exact în care vaccinurile protejează corpul uman, înainte de a continua exploreze fenomenul îngrijorător, care a fost denumit <> - reticența unor părinți de a-și vaccina copiii."

Manjit Kumar, revista Prospect

,,O carte importantă, cuprinzătoare și deschizătoare de drumuri... O lectură obligatorie pentru mediul academic, guvernamental și pentru publicul agențiilor internaționale de sănătate."

Sanjoy Bhattacharya, profesor de istoria medicinei și director al Centrului pentru Istoria Sănătății Globale, din cadrul Universității din York, Marea Britanie, și șef al Centrului de colaborare al OMS pentru istoria sănătății globale

,,O lucrare introspectivă, scrisă cu claritate, genială și extrem de sofisticată, despre originile fenomenului în creștere."

William Muraskin, profesor la Queens College, Universitatea din New York