TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să dormi inteligent
Cum să dormi inteligent
Vezi
galerie

Cum să dormi inteligent

de Shawn Stevenson

Titlu apărut în colecția Terapia la Herald

Id: #420644

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
21 de strategii fundamentale pentru a dobândi un corp mai sănătos, o stare generală de bine și mai mult succes cu ajutorul somnului
 

Descriere produs

Shawn Stevenson pune somnul în lumina reflectoarelor publicând o carte care te învață, cu zâmbetul pe buze, cum să îți creezi o rutină de dormit care să producă un efect pozitiv maxim în viața ta, pe toate planurile: de la „perioada de aur” din zi în care somnul este cel mai hrănitor pentru corpul uman la efectul tehnologiei și al luminii de ecran asupra creierului, de la importanța luminii solare și a conectării cu natura la practici meditative care ușurează intrarea în faza de somn și organizarea conștientă a spațiului de dormit. Cu un trecut de sportiv și trecând el însuși prin experiența unei recuperări fantastice în urma unui accident pe pista de alergare, Stevenson prezintă lumii întregi tehnicile și pașii prin care el și-a îmbunătățit calitatea vieții, dar și rezultatele cercetărilor care stau în spatele acestor soluții.



Alte titluri pentru DanielaFudulu (traducator):
Băieţii din barcă (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Shawn Stevenson

Traducător: Daniela Fudulu

Data apariției: iulie 2020

ISBN: 9789731118109

Copertă: Paperback

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: curiozitate

Editura: Herald

 

Opinii editoriale

Cartea lui Shawn Stevenson este primul titlu pe care îl recomand liderilor care vor să obțină cu adevărat performanța. Cei mai mulți oameni vor să își maximizeze resursele de timp, deși adevăratul secret din spatele productivității este maximizarea energiei, iar acest lucru începe prin a vă asigura că aveți parte de un somn bun. Cartea aceasta vă adoarme… spus în cel mai pozitiv sens posibil.

Kevin Kruse

Unul dintre elemente care lipsesc din discursul actual despre sănătate se referă la importanța somnului. În cartea Cum să dormi inteligent veți descoperi cum ne impactează somnul mintea, corpul și nivelul de performanță în general, dar și soluții practice care să ne ajute să dormim cu adevărat bine.

Jonathan Bailor

Dacă nu dormiți bine, nu veți avea parte nici de o stare generala de sănătate. Shawn Stevenson ne ajută să scoatem la lumină starea de criză în care ne aruncă obișnuințele de dormit ale lumii moderne, făcând asta cu multă claritate și propunând soluții concrete care vă pot ajuta începând din această seară. E o lectură obligatorie!

Dr. Pedram Shojai
Shawn Stevenson
Shawn Stevenson
Autor

În urma unui accident soldat cu ruptură de os iliac – care a avut loc în timp ce...

vezi autor