TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Darul sufletului tău FY-ROS-DARUST-19-N-001
Vezi
galerie

Darul sufletului tău

de Robert Schwartz

Id: #265088

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea de față explorează cele mai relevante și mai controversate probleme ce preocupă omenirea în prezent: trezirea spirituală, pierderea involuntară a sarcinii și avortul, îngrijirea celor bolnavi, relațiile abuzive, sexualitatea, incestul, adopția, sărăcia, sinuciderea, violul și bolile mintale.

După ce s-a documentat asupra acestor teme, după ce a intervievat numeroase persoane care au suferit diverse traume și a lucrat cu o echipă de mediumni și de channelori, Robert Schwartz a redat în paginile acestui volum înțelepciunea desprinsă din „lumea cealaltă“, în scopul de a explica motivele pentru care nenumărate experiențe umane dificile sunt planificate înainte de naștere.

Prin studiile de caz prezentate aici, vei dobândi o perspectivă inedită asupra necazurilor și greutăților apărute în viața ta, asupra tiparelor repetitive pe care le manifești și asupra evenimentelor nedorite pe care le atragi fără intenție.

Cu această nouă perspectivă asupra vieții, vei putea mult mai ușor să înțelegi, să ierți, să iubești, să-ți cauți menirea și să-ți găsești pacea interioară.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Schwartz

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-606-639-312-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: conflict, curaj, depresie, emoții, încredere, libertate