TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învățătorul lumii
Învățătorul lumii
Vezi
galerie

Învățătorul lumii

de R.E. Mark Lee

Titlu apărut în colecția SelfConnect la Prestige

Id: #427847

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Viața și învățăturile lui J. Krishnamurti
 

Descriere produs

Secolul XX va fi probabil cunoscut pentru extremele efortului uman: războiul la scară globală și apariția spiritualității. În centrul acestuia din urmă, a fost un profesor umil, cu minte globală, J. Krishnamurti. Timp de aproape șapte decenii, el a călătorit pe toate continentele, afirmând adevăruri eterne despre existența umană și a abordat cu îndrăzneală probleme contemporane, precum violența, corupția, conflictul în relațiile personale, prăbușirea valorilor morale și golul de a trăi într-o societate care se dezvoltă rapid, înrobită de tehnologie și de industria divertismentului.


În loc să încerce să-l înțeleagă pe profesor și învățăturile sale, Krishnamurti și-a îndemnat ascultătorii și cititorii să se înțeleagă pe ei înșiși, fiind ființe umane sensibile, alerte, grijulii și iubitoare. După o viață de predare cu un singur scop, „pentru a-i elibera pe oameni”, necondiționat, Krishnamurti a murit în California, lăsând învățături vaste bine documentate, care nu ofereau niciun sistem de credință, nicio organizare spirituală, nici metode, ci doar îndemnul „Adevărul este un pământ fără cale și nu te poți apropia de el pe nicio cale, prin nicio religie, prin nicio sectă”.


Această biografie este o narațiune scurtă, ușor de citit, menită să prezinte tinerei generații un mare profesor spiritual cu un mesaj simplu de dragoste, compasiune și cunoaștere de sine...

extinde
 

Detalii produs

Autor: R.E. Mark Lee

Data apariției: ianuarie 2023

ISBN: 978-606-9609-83-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: suflet