TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretele energiei nelimitate
Secretele energiei nelimitate
Vezi
galerie

Secretele energiei nelimitate

de Sal Rachele

Titlu apărut în colecția SelfConnect la Prestige

Id: #427841

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Discuțiile detaliate despre energia punctului zero și conștiința umană, precum și felul în care relaționează acestea două demonstrează măsura în care energia liberă ne poate schimba modul de viață.


Implementarea energiei punctului zero se confruntă cu obstacole importante de natură personală, socială și politică, însă cartea Secretele energiei nelimitate oferă răspunsuri practice, în vederea depășirii acestor provocări și acceptarea unei existențe a energiei libere, cu totul nouă. Aceste idei revoluționare sunt destinate să devină părți importante ale schimbărilor ce au loc pe planetă.


Nu trebuie să fii matematician sau un mare specialist ca să înțelegi conceptele prezentate aici, deși multe dintre idei sunt avangardiste. Autorul explică cu răbdare fiecare concept, iar prin examinarea subiectului energiei din diverse perspective - a științei, a fizicii și a psihologiei - cititorul devine conștient de existența unor posibilități mai vaste.

 

Rasa umană e formată din ființe vaste, creatoare și inteligente făcute după asemănarea Creatorului. Avem capacitatea de a accesa abundența nelimitată a energiei infinite, ce este răspândită în cosmos. Cartea de față ne ajută să renunțăm la ideile, convingerile și concepțiile noastre limitative, eliberându-ne sufletul și făcându-ne inima să devină mai largă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sal Rachele

Data apariției: ianuarie 2023

ISBN: 978-606-9609-92-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: secret