TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Câmpul energetic uman
Câmpul energetic uman
Vezi
galerie

Câmpul energetic uman

de Cathy Chapman

Titlu apărut în colecția SelfConnect la Prestige

Id: #427365

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Structurile ascunse
 

Descriere produs

În medicina occidentală, practicienii în vindecare învață anatomia corpului fizic. În această carte se prezintă o anatomie la fel de importantă - anatomia energetică. Dacă ați citit cărțile anterioare din această serie, nu ați învățat doar anatomie spirituală, ci și cum să vindecați aceste aspecte din interiorul vostru.


În această carte veți învăța despre structuri puțin cunoscute, cum ar fi chakrele minore, Linia Hara, Steaua Centrală și centrul de vindecare a inimii. În fiecare caz, Amma și Prietenii ei Vindecători, Amiya, va învăța cum să aduceți vindecare și claritate acestor structuri.


Când se întâmplă lucruri care ascund iubirea care va reprezintă, câmpul vostru energetic suferă deteriorări. Un câmp energetic deteriorat va conduce la afectarea corpurilor voastre - emoțional, mental, spiritual și fizic. Deoarece fiecare aspect al vostru face parte dintr-un întreg, când o parte este deteriorată, celelalte sunt afectate într-un fel sau altul. Pentru a vindeca întregul, trebuie să vindecați fiecare strat.


Citiți această carte cu inima deschisă. Stabiliți-vă intenția de vindecare și fiți convinși că făcând acest lucru sunteți vindecați. De câte ori cereți, sunteți vindecați. Chiar și micile vindecări au un impact puternic asupra voastră, a vieții voastre și a celor din jur.


Vindecarea voastră previne circularea la nivel planetar a unei răni, ceea ce previne rănirea altei persoane și așa mai departe. Când reparați și cea mai mică parte a câmpului vostru energetic, vă ridicați vibrația și viața devine mai ușoară. Cu cât vindecați mai mult, cu atât credeți mai mult și sunteți mai bucuroși. Deveniți acea persoană plină de bucurie.

 

Capitolele includ:

* Vindecarea directă
* Problemele fizice indică revelații spirituale
* Vindecarea este o responsabilitate personală
* Deblocați-vă chakrele minore
* Alegeți bucuria, indiferent ce se întâmplă
* Schimbarea are loc în prezența unei energii înalte
* Susțineți-vă scopul vieții
* Creați o nouă experiență a iubirii

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cathy Chapman

Data apariției: noiembrie 2022

ISBN: 978-606-9609-85-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: suflet