TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachetul complet 9786306546008
Pachetul complet
Vezi
galerie

Pachetul complet

de Lauren Blakely

Id: #432660

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce se întâmplă dacă un medic atrăgător rămâne brusc fără locuință? Dacă o femeie superbă, pe care el o visa în secret, se oferă exact atunci să împartă apartamentul și facturile cu el? Dacă parfumul ei de cireșe și obiceiul de a defila prin casă în prosoape minuscule îl aduc în punctul în care uită de sine?


Bună, eu sunt Chase. Sunt medic la urgențe. Dar și în timpul meu liber, tratez tot felul de urgente. Ca de exemplu, foamea ta de senzații intense.

 

Misiunea mea e să-i ajut pe cei aflați în nevoie, iar când îmi șoptești în miezul nopții că ai nevoie de mine, sunt mai mult decât încântat să-ți ofer mai mult decât ți-ai imaginat că poți primi. În astfel de momente, n-am nevoie de stetoscop să-ți ascult inima.

 

Dar am și eu o nevoie urgentă. Caut o locuință. Iar singurul om care mă poate ajuta e prietena mea cea mai bună, Josie. Josie e superbă, e loială și amuzantă. E cofetăreasă. Dar adevăratele ei dulciuri nu se află în vitrină.

 

Iată o situație dificilă. Presimt c-o să-mi lase gura apă în fiecare zi...

 

***

 

Regina poveștilor fierbinți și a plăcerilor dezlănțuite, Lauren Blakely a ajuns pe locul 1 în topul New York Times, Wall Street Journal și Audible. Iar noua ei carte te va trimite și pe tine în punctul culminant al plăcerii de a citi. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lauren Blakely

Traducător: Ina Cassandra Halichias

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786306546008

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Midnight books

Teme: iubire, prietenie

 

Opinii editoriale

„Am citit patru cărți de Lauren Blakely până acum, iar povestea lui Chase și a lui Josie a fost în mod cert preferata mea. Mi-a plăcut mult această comedie romantică. Chase și Josie sunt personaje foarte simpatice, în care te poți regăsi, iar eu am savurat fiecare pagină a poveștii lor.”

The Romance Bibliophile

„Devorez cărțile lui Blakely de parcă aș fi Pacman înfruptându-se cu punctulețe.”

Red Cheeks Reads

„Mi-a plăcut la nebunie Pachetul complet. Amuzantă, fierbinte și cu multe momente în care am izbucnit în hohote de râs.”

Shelly's Book Corner

„Comedie romantică la superlativ.”

Reading Frenzy Book Blog

„Pluteam peste paginile acestei cărți. Am râs și m-am tulburat în egală măsură, în timp ce le parcurgeam.”

Krissy's Book Nook

„Încă o carte cuceritoare a lui Lauren Blakely. Am râs, am zâmbit și am plâns lacrimi de fericire.”

Reading Keeps Me Sane Book Blog

„Cartea asta are totul: umor, romantism, anxietate, dramă și prăjituri. Da, am zis prăjituri. Aceste deserturi delicioase sunt parte a poveștii, întocmai ca prietenia minunată, inima zdrobită și chimia incendiară, irezistibilă.”

The Book Hookup

„Apel adresat doctorului McHottie de la urgențe! Fata asta e pe cale să leșine. Am terminat cea mai dulce, cea mai frumoasă, cea mai emoționantă, cea mai delicioasă poveste a unor prieteni care devin îndrăgostiți.”

AC Book Blog

Pachetul complet e esența a ceea ce iubim în cazul cărților lui Lauren Blakely. Plină de umor, spirituală și atât, dar atât de senzuală. Cărțile ei scrise din perspectiva naratorului masculin sunt, fără îndoială, printre cele mai incendiare și mai provocatoare cărți pe care le-am citit.”

Beneath the Covers

„De câte ori descopăr un nou titlu din această serie, găsesc o nouă carte favorită. Și Pachetul complet nu e o excepție. O ador. O voi păstra în inima mea.”

Bookgasms Book Blog

„Lauren Blakely a perfecționat rețeta deliciului irezistibil. Se intitulează Pachetul complet. Nu pot găsi cuvinte să vă spun cât de mult mi-a plăcut această poveste de dragoste a doi prieteni care devin iubiți. Suficient de dulce, încât să ți se topească în gură, și suficient de picantă, încât să-ți pună inima pe foc. Am introdus-o în categoria favorite.”

iScream Books
Lauren Blakely
Lauren Blakely
Autor

Cu 14 titluri în lista de bestselleruri New York Times, Lauren Blakely a avut ac...

vezi autor