TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marele DA (Vol. 3)
Vezi
galerie

Marele DA (Vol. 3)

de Lauren Blakely

Id: #427112

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Oh, da!
 

Descriere produs

O aventură între o angajată și șeful ei nu ar fi chiar ceva nou. Dar o căsătorie spontană în Las Vegas după prea mult alcool, nu e chiar povestea tipică…

 

Iată ce trebuie să știți despre mine – sunt înstărit, bine dotat și îmi place să spun glume. Femeilor le place un tip care le face să râdă. Cu atât mai mult cu cât e loial și muncitor. Posed toate astea, plus un cont mare în bancă, mulțumită afacerii mele în domeniul construcțiilor, care este în plină expansiune. Da. Știu cum să-mi folosesc toate uneltele.

Pe scenă intră Natalie. Fierbinte, sexy, inteligentă și noua mea asistentă. Ceea ce o face să fie total inaccesibilă... Hei, sunt un tip decent. Serios. Mă străduiesc să stau departe de genul de tentații pe care ea le aduce la muncă.

Până într-o noapte în Las Vegas. Da, ați mai auzit-o pe asta. După prea multe Harvey Wallbangers, niciunul dintre noi nu mai poate nega tensiunea acumulată în ultimele șase luni. Prin urmare, inevitabilul se întâmpă – în camera mea de hotel. În camera ei. În spatele aparatului de jocuri mecanice Titanic de la Flamingo (nu întrebați!). Și, înainte de a putea să o fac să mai spună încă o dată „Ah, Dumnezeule, chiar acolo, DA!”, amândoi zicem da – marele „da” – într-o capelă de pe marginea drumului, în fața unui tip cu perciuni falși și o costumație de un auriu strălucitor.

Vom dezlega nodul mâine dimineață, nu? Problema este că... Nu știu cum să-mi țin mâinile departe de viitoarea mea fostă soție.” – Wyatt

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lauren Blakely

Traducător: Ina Cassandra Halichias

Data apariției: decembrie 2022

Titlu original: Well Hung (Big Rock #3)

ISBN: 9786069557020

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Midnight books

Teme: iubire, pasiune, sexualitate, cuplu

 

Opinii editoriale

Lauren Blakely este maestrul absolut al comediilor romantice obraznice cu eroi sexy, care topesc chiloții. Wyatt este preferatul meu de până acum dintre ei!

Laurelin Paige, autoare de bestselleruri NYT

Am făcut o pasiune pentru Lauren Blakely. Tipa asta știe să scrie din perspectiva unui bărbat într-un mod atât de amuzant, fierbinte și emoționant, care este unic în genul romanelor de dragoste.

The Romance Reviews

Delicios de obraznic și de amuzant!

Beneath the Covers
Lauren Blakely
Lauren Blakely
Autor

Cu 14 titluri în lista de bestselleruri New York Times, Lauren Blakely a avut ac...

vezi autor