TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să-ți îmblânzești anxietatea
Cum să-ți îmblânzești anxietatea
Vezi
galerie

Cum să-ți îmblânzești anxietatea

de James Withey

Id: #429277

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
40 de modalități prin care să redevii stăpân pe viața ta
 

Descriere produs

Această carte încalcă un tabu și distruge o prejudecată. Discută fără reținere despre un subiect pe care societatea încă îl consideră delicat: anxietatea și toate manifestările ei. Am fost educați să fim puternici și perseverenți, ni se pretinde să atingem perfecțiunea, indiferent de cât de multe provocări întâmpinăm zilnic, în viața personală și cea profesională.

 

Fără a fi o lucrare de specialitate, cartea se adresează tuturor celor care suferă de tulburări de anxietate de orice fel, anxietate generalizată, tulburare de panică, obsesiv-compulsivă, socială sau stres posttraumatic.

 

Într-o manieră empatică și amuzantă, James Withey abordează un subiect extrem de serios și ne pune la dispoziție patruzeci de modalități de a ne îmblânzi anxietatea. Toate s-au născut din experiența personală a autorului, care suferă de depresie, anxietate și PTSD. A supraviețuit unor experiențe traumatizante în copilărie, precum abuzul sexual, tentative de suicid și anorexie. James ne împărtășește povestea lui despre speranță și supraviețuire, ca dovadă că, în ciuda adversităților, este posibil să duci o viață plină de sens și de bucurie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Withey

Data apariției: martie 2023

Titlu original: How to Tell Anxiety to Sod Off: 40 Ways to Get Your Life Back

ISBN: 978-606-95403-6-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pagina de psihologie

Teme: societate, terapie

 

Opinii editoriale

„James Withey are să ne învețe multe lucruri importante atunci când vine vorba despre îmblânzirea anxietății și dobândirea curajului de a trăi din plin. Dar și mai valoros este faptul că vorbește din experiența personală și o face într-un stil cum rar am întâlnit. Această carte îți poate schimba definitiv relația cu anxietatea!”

Gáspár György, psihoterapeut și autor al cărții Suflete de sticlă

„O carte care te va ajuta să realizezi că nu ești singurul care trăiește spaime imaginare care par îngrozitor de reale. James le povestește într-un mod foarte amuzant, pentru că absurdul situațiilor în care imaginația noastră ne pune poate fi la fel de amuzantă pe hârtie pe cât este de terifiantă în capul nostru. Vei râde citind această carte, iar la final vei fi mai pregătit să faci față negurilor din mintea ta.”

Robin Ince, actor și scenarist

„James a scris o carte nemaipomenit de amuzantă, practică și realistă, ce poate ajuta mulți oameni în multe feluri. Este o plăcere să citești Cum să-ți îmblânzești anxietatea, iar stilul autentic al lui James, fără termeni de specialitate, este foarte atrăgător pentru cei afectați de anxietate.”

Richard Nicholls, scriitor și psihoterapeut

„Trebuie să ai un talent special pentru a putea să abordezi un subiect atât de profund precum anxietatea și să o faci cu umor și grație. James Withey reușește asta în cea mai recentă carte a lui. Orice cititor care pune în aplicare sfaturile lui sincere și simple va reuși cu siguranță să își îmblânzească anxietatea în scurt timp.”

Dr. Aaron Balick, psihoterapeut și scriitor

„James transmite mesaje foarte serioase cu o licărire jucăușă în ochi. Pe nesimțite deprinzi o grămadă de informații.”

Andy Cope, autor al bestsellerului The Art of Being Brillian

„Există două caracteristici esențiale ale acestei cărți. În primul rând, stilul antrenant și lipsit de pretenții (și amuzant) înlesnește conectarea cu autorul, pe care nu îl percepi ca pe guru care predică de pe înălțimi. În al doilea rând, în carte există nenumărate sfaturi prețioase despre cum să interacționăm cu anxietatea pentru a putea duce cea mai bună viață posibil.”

Dr. Nic Hooper, conferențiar și autor al bestsellerului The Unbreakable Student

„Râsul reprezintă o modalitate foarte bună de a domoli anxietatea. Prin asta se distinge cartea lui James Withey de multe alte cărți despre anxietate. Este amuzantă! Cu adevărat hilară, ticsită de sfaturi bune și de hohote de râs. O păstrez pe noptieră lângă pat.”

Rachel Kelly, autoare a bestsellerului Black Rainbow

„O colecție distractivă, accesibilă și cu adevărat folositoare de povestiri și ponturi pentru a stopa anxietatea.”

Lucy Nichol, autor și susținător al sănătății mintale
CUM SĂ-ȚI ÎMBLÂNZEȘTI ANXIETATEA - James Withey
VIDEO