TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cel mai important lucru
Cel mai important lucru
Vezi
galerie

Cel mai important lucru

de Howard Marks

Titlu apărut în colecția Lateral la Pilot books

Id: #430811

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Howard Marks, președintele și cofondatorul companiei Oaktree Capital Management este renumit pentru evaluările sale în materie de oportunitate și risc de piață.

 

După patru decenii de activitate în domeniu, Marks a ajuns în topul administratorilor de investiții fiind astăzi căutat de cei mai importanți investitori din toată lumea - scrisorile lui de informare către clienți sunt pline-ochi cu observații revelatoare și dovezi ale unei filozofii fundamentale care a trecut cu brio proba timpului.

 

Acum, în premieră, cititorii pot beneficia de înțelepciunea lui Marks, concentrată într-un singur volum care i se adresează atât investitorului începător, cât și celui experimentat.

 

Bazându-se pe o viață întreagă de experiență și studiu, Howard Marks explică în detaliu care sunt cheile succesului în investiții, dar și capcanele care pot să distrugă capitalul sau să ruineze o carieră. Utilizând pasaje din propriile scrisori de informare ca să-și ilustreze ideile, Marks aplică cu măiestrie sclipitoare ideile cu privire la piețele volatile din prezent și ne oferă un volum care este în parte unul de memorii și în parte un crez personal, alături de o serie întreagă de învățăminte practice.

 

Marks dezvoltă pe larg concepte cum ar fi „gândirea de al doilea nivel“, relația dintre preț și valoare, „oportunismul răbdător” și „atitudinea defensivă” în investiții. Judecându-și sincer și cinstit propriile decizii – și ocazionalele greșeli –, el ne pune la dispoziție lecții valoroase pentru gândirea critică, evaluarea riscurilor și strategia de investiții. Care element este cel mai important? Succesul în investiții înseamnă să acorzi atenție, în egală măsură, fiecărui aspect în parte. Așadar, fiecare dintre subiectele lui Marks se dovedește a fi lucrul cel mai important.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Howard Marks

Traducător: Smaranda Nistor

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: The most important thing

ISBN: 978-606-95584-7-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pilot books

 

Opinii editoriale

„O carte esențială pentru a înțelege elementele cheie ale succesului în investiții. Marks ne arată că investitorii experimentați înțeleg și gestionează bine riscul activelor, iar randamentul obținut devine rezultatul predictibil al deciziilor bazate pe o strategie pe termen lung. Să învățăm să gestionăm riscul investițiilor pentru a obține randamente superioare pe termen lung de la unul dintre cei mai respectați investitori din toate timpurile.”

Iancu Guda, autor și realizator Bani în mișcare

„Iată acea raritate: o carte folositoare.”

Warren Buffett