TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Esențialul în Pediatrie AM-EPC-ESENNP-17-N-001
Esențialul în Pediatrie
Vezi
galerie

Esențialul în Pediatrie

de Eugen Pascal Ciofu, Carmen Ciofu

Id: #264370

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Probabil cel mai celebru manual al pediatriei românești din ultimii 20 de ani – Esențialul în Pediatrie - a ajuns la ediția a 4-a.

Așa cum a fost definită de la început de către coordonatorul primelor ediții, Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu, lucrarea este o "esență de tratat", prezentând într-un mod clar, sintetic, excelent sistematizat și extrem de prietenos pentru cititor - tot ceea ce este Esențial de știut în pediatrie.
Acest manual a constituit cartea de căpătai, dar și un valoros ghid de verificare, pentru generații întregi de medici, rezidenți și studenți – fie că a fost vorba despre pregătirea examenelor de rezidențiat, specialitate sau primariat, fie că a fost prietenul-de-consultat în activitatea medicală.
Ediția a 4-a vine cu o nouă prezentare adusă la zi și adăugită a precedentelor ediții, care a presupus revizuirea și completarea tuturor capitolelor, adăugarea unor noțiuni de psihiatrie infantilă, precum și îmbogățirea iconografiei cu ilustrații de mare valoare didactică. Toată ilustrația medicală este absolut originală. Valoarea majoră a lucrării.este dublată de existența unui INDEX de boli, semne și simptome ce are câteva sute de intrări.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Eugen Pascal Ciofu, Carmen Ciofu

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-973-162-169-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 628

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x30 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea