TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Achizițiile publice
Vezi
galerie

Achizițiile publice

de Dumitru-Daniel Şerban

Titlu apărut în colecția Jurisprudenţă la Hamangiu

Id: #421664

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Curtea de Justiție a Comunităților/Uniunii Europene. O radiografie sinoptică a întregii jurisprudențe în domeniu
 

Descriere produs

Repertoriul de față capitalizează – aplicând metoda rezumativ-referențială consacrată a autorului – întregul palier jurisprudențial al instanțelor Curții de Justiție a Comunităților/Uniunii Europene în materia achizițiilor publice. Sunt aduse în atenția cititorilor peste 350 de soluții ale autorității judiciare a Uniunii, selectate în funcție de încărcătura de însemnătate, de reverberație, din bazinul celor aproximativ 1.000 identificate în această materie.


Hotărârile și ordonanțele rezumate beneficiază de denumiri marginale, prin care autorul reușește să extragă esența problematicilor dezbătute, facilitând astfel nu doar parcurgerea, indexarea și cercetarea cazuisticii, ci și înțelegerea fundamentelor acesteia.


Lucrarea Achizițiile publice. Curtea de Justiție a Comunităților/Uniunii Europene. O radiografie sinoptică a întregii jurisprudențe în domeniu se distinge a fi o merituoasă sursă de informare juridică și un autentic îndrumar în activitatea curentă specifică a autorităților contractante, operatorilor economici competitori, consultanților, instituțiilor de control, autorităților de reglementare și, mai cu seamă, a instanțelor jurisdicționale.


Ne exprimăm convingerea că profesioniștii achizițiilor publice vor aprecia această radiografie fără precedent a patrimoniului jurisdicțional european, care le aduce la îndemână, într-o formă editorială concisă și armonios structurată, principalele abordări în domeniu ale prestigioasei instanțe din Uniunea Europeană, veritabile puncte cardinale menite să reziste timpului, oferind o perspectivă unică în doctrina de specialitate din țara noastră.


De peste un deceniu, domnul dr. Dumitru-Daniel Șerban, beneficiind de un solid „background” profesional și științific, îmbogățește cunoașterea domeniului achizițiilor publice, preponderent prin inedite volume de jurisprudență specifică adnotată și comentată, al căror numitor comun și peremptoriu se remarcă a fi caracterul aplicat, nelipsit nici volumului de față.” - Prof. univ. dr. Dacian Cosmin Dragoș

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dumitru-Daniel Şerban

Data apariției: martie 2022

ISBN: 9786062719272

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 736

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu