TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurisprudența obligatorie pentru aplicarea Codului de procedură civilă. Actualizata 3 ianuarie 2022 HA-000-JOPACD-17-N-001
Vezi
galerie

Jurisprudența obligatorie pentru aplicarea Codului de procedură civilă. Actualizata 3 ianuarie 2022

Titlu apărut în colecția Jurisprudenţă la Hamangiu

Id: #248291

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a 5-a: Deciziile Curții Constituționale. Hotărârile prealabile ale Înaltei Curți de Casație și Justiție privind dezlegarea unor chestiuni de drept. Recursurile în interesul legii
 

Descriere produs

Pregătirea continuă a practicienilor dreptului este o cerință indispensabilă de-a lungul carierei lor profesionale. Această pregătire include atât cunoașterea temeinică a legii, dar și a celor statuate în jurisprudența obligatorie a Înaltei Curți de Casație și Justiție și a Curții Constituționale.

În lucrarea Jurisprudența obligatorie pentru aplicarea Codului de procedură civilă au fost incluse atât deciziile prin care Curtea Constituțională a declarat neconstitutionale unele prevederi din Codul de procedură civilă, cât și deciziile de admitere pronunțate de completurile competente ale Înaltei Curți de Casație și Justiție referitoare la sesizările privind dezlegarea unor chestiuni de drept și recursurile în interesul legii în materie, fiind redate în extenso motivările acestora astfel cum au fost publicate în Monitorul Oficial.

Cartea Jurisprudența obligatorie pentru aplicarea Codului de procedură civilă se adresează în special practicienilor dreptului, dar este utilă și celor care se pregătesc pentru admiterea în profesie sau promovare, facilitând cunoașterea interpretării obligatorii a dispozițiilor Codului de procedură civilă și corecta aplicare a acestora.

Pentru o documentare completă, recomandăm și culegerile și Jurisprudența obligatorie pentru aplicarea Codului civil, ediția a 3-a, Jurisprudența obligatorie pentru aplicarea Codului penal, ediția a 4-a și Jurisprudența obligatorie pentru aplicarea Codului de procedură penală, ediția a 4-a.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786062719258

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 592

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu