TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mame toxice
Vezi
galerie

Mame toxice

de Dr. Susan Forward

Titlu apărut în colecția Psihologia. Editura Philobia la Philobia

Id: #425583

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să îți vindeci relația cu mama
 

Descriere produs

O fetiță criticată, ignorată, abuzată de o mamă care nu a iubit-o în copilărie va deveni o femeie care va avea convingerea că niciodată nu e suficient de bună, că nu poate fi iubită cu adevărat și că nu e îndeajuns de inteligentă, de drăguță sau de acceptabilă ca să merite să fie fericită. Moștenirea emoțională transmisă de mamele toxice are un impact devastator și se reflectă în dificultățile cu care fiicele lor se confruntă în viața de zi cu zi, în relațiile de familie, în carieră, dar și atunci când vine vorba de propriii copii.



Prin intermediul studiilor de caz din experiența de terapeut, dr. Susan Forward descrie mamele narcisice, mamele acaparatoare, mamele obsedate de control, mamele care simt nevoia să aibă cineva grijă de ele și mamele abuzatoare sau care nu și-au protejat fiicele de abuzuri.



Dacă ai o astfel de mamă și ai identificat tiparele distructive care ți-au afectat până acum viața pe toate planurile, în partea a doua a cărții vei găsi suportul emoțional și instrumentele de care ai nevoie ca să înțelegi cum se manifestă și cum se simte dragostea reală a unui părinte, astfel încât să îți vindeci relația cu mama, să îți recapeți încrederea în sine și să te iubești.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Susan Forward

Traducător: Corina Iordănescu

Data apariției: septembrie 2022

Titlu original: Mothers Who Can't Love: A Healing Guide for Daughters

ISBN: 978-606-9707-61-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: emoții, iubire

Dr. Susan Forward
Dr. Susan Forward
Autor

Dr. Susan Forward este un terapeut de renume. Cu timpul însă, a devenit cunoscut...

vezi autor