TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tumulturile iubirii. Efectele rănii de abandon asupra cuplului
Vezi
galerie

Tumulturile iubirii. Efectele rănii de abandon asupra cuplului

de Dr. Daniel Dufour

Titlu apărut în colecția Psihologia. Editura Philobia la Philobia

Id: #419519

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De prea multe ori, îi reproșăm partenerului că se află la originea nefericirii noastre, că din cauza lui nu ne simţim bine sau îl învinovățim pentru eșecul relației. În realitate, fiecare începe o relaţie de cuplu cu trăiri proprii, cu entuziasm și spontaneitate, aducând însă și experiențe, principii, convingeri și blocaje încă neasimilate. Adesea inconştient, mulți purtăm, încă din fragedă copilărie, un bagaj emoțional, o rană provocată de sentimentul de a nu fi fost iubiți așa cum ne-am fi dorit – o rană de abandon care se va răsfrânge asupra vieții de cuplu și o va complica.

Specializat în problemele declanșate de abandon, dr. Daniel Dufour ne arată că avem posibilitatea și capacitatea de a construi o relație sănătoasă, cu condiția de a ne oferi iubirea pe care o merităm și de care suntem demni.

Dacă o persoană dornică să-și împartă viața cu o alta nu se iubește pe sine, îi va fi foarte greu – sau chiar imposibil – să iubească pe altcineva. Atâta vreme cât tendința contrariilor este aceea de a se atrage, speranţa de a vedea doi oameni diferiți mergând împreună prin viață încă există.





Alte titluri pentru MihaelaCristea (traducator):
Calea Tarotului (2021) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Daniel Dufour

Traducător: Mihaela Cristea

Data apariției: decembrie 2021

ISBN: 9786069707463

Copertă: Paperback

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: emoții, cuplu

Editura: Philobia