TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghid pentru părinții copiilor (cu adevărat) supradotați
Vezi
galerie

Ghid pentru părinții copiilor (cu adevărat) supradotați

de Béatrice Millêtre

Titlu apărut în colecția Emisfera dreaptă la Philobia

Id: #382780

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Te-ai săturat să tot auzi, când vine vorba de copilul tău, că se poate descurca mai bine sau că nu se concentrează suficient, că nu stă liniștit sau nu știe cum să lucreze – și vrei să înțelegi de ce nu are întotdeauna succes, chiar dacă el este realmente excepțional? Cauți un set de instrumente care să-i permită să se simtă confortabil la școală, cu prietenii şi familia?

Béatrice Milletre, doctor în psihologie și specialist în ştiinţe cognitive, explică într-un mod accesibil de ce copilul tău, care își folosește preponderent emisfera dreaptă a creierului, parcurge altfel etapele de dezvoltare.

Instrumentele propuse te vor ajuta să îți formezi o serie de strategii, pentru a-i permite celui mic să acționeze în felul său, răspunzând și cerințelor celor din jur. De asemenea, vei învăța să nu pierzi din vedere faptul că el este doar un copil, lipsit de intenții rele, că nu caută să te enerveze și nici să te contrazică, ci doar gândește diferit și uneori sfârșește prin a se înstrăina de propria personalitate, pentru a se „adapta“ tiparului dominant.

Ajută-l, manifestă-ţi iubirea, arată-i că ai încredere în abilitățile lui și însoțește-l pe drumul său, sprijinindu-l pentru a fi un copil fericit!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Béatrice Millêtre

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786069707296

Copertă: Paperback

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: iubire