TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept internațional. Partea generală 978-606-27-2311-8
Vezi
galerie

Drept internațional. Partea generală

de Valentin Constantin, Diana Botău

Id: #432202

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nici o disciplină juridică nu a suferit și nu suferă mai drastic și mai complet fuziunea dintre drept și politică, decât dreptul internațional. De aceea, dreptul internațional este, întotdeauna, mai mult decât suma regulilor care guvernează relațiile juridice dintre state. Prezentul volum propune o întâlnire autentică a cititorului cu dreptul internațional public, într-un context explicativ care ține seama de realitatea complexă în care operează acest drept și care îi modelează și îi influențează aplicarea.


Perspectiva plurifățetată asupra dreptului internațional, ancorată în considerente de ordin juridic, politic, socio-economic, diplomatic etc., păstrează, în permanență, o distincție clară între ceea ce este dreptul internațional azi, ceea ce poate fi și, eventual, ceea ce ne-am dori să fie (dar nu este sau nu poate fi).


Lucrarea se adresează atât celor aflați la prima întâlnire teoretică cu dreptul internațional public, cât și celor care caută să aprofundeze conținutul și valențele unor regimuri juridice de drept internațional general. Pentru că această carte nu ocolește nuanțele și nici întrebările dificile.



Alte titluri pentru ValentinConstantin (autor):
Drept internațional (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Valentin Constantin, Diana Botău

Data apariției: august 2023

ISBN: 978-606-27-2311-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 520

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu