TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept procesual civil 978-606-39-1149-1
Drept procesual civil
Vezi
galerie

Id: #432932

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Curs de bază pentru licență, seminare și examene
 

Descriere produs

Despre lucrare. Cursul, ajuns la cea de-a treia ediție, cuprinde o analiză de ansamblu a instituțiilor procesuale civile, conform noului Cod de procedură civilă, reglementare cu implicații majore în activitatea întregului sistem judiciar.

 

Cuprinsul lucrării. Lucrarea este împărțită în 13 capitole, care, la rândul lor, sunt organizate în secțiuni și subsecțiuni, pentru o sistematizare cât mai eficientă a instituțiilor procesuale analizate și a informațiilor dezvoltate.

 

Puncte forte. Lucrarea include, în special în notele de subsol, principalele soluții dezvoltate în practica instanțelor și în doctrină cu privire la unele dintre dispozițiile noului Cod. De asemenea, la finalul fiecărui capitol se regăsesc întrebări, grile și spețe pentru verificarea cunoștințelor. Nu în ultimul rând, lucrarea cuprinde modificările aduse prin Legea nr. 310/2018, precum și alte modificări legislative survenite, împreună cu unele evoluții ale jurisprudenței.

 

Publicul-țintă. S-a dorit conservarea scopului inițial fixat de dl prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu, respectiv acela de a pune la dispoziția studenților un curs suplu, suficient pentru pregătirea examenelor de an, de licență și a celor naționale, pentru accederea în profesiile juridice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Viorel Mihai Ciobanu, Traian Cornel Briciu, Claudiu Constantin Dinu

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-606-39-1149-1

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 1000

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

 

Loc în topurile Cartepedia