TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creatorii de genii
Creatorii de genii
Vezi
galerie

Creatorii de genii

de Cade Metz

Titlu apărut în colecția PsyConnect la Prestige

Id: #427361

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Respinsă de mult timp ca o tehnologie a viitorului îndepărtat, inteligența artificială a fost un proiect lăsat cândva la marginea comunității științifice. Cei doi cercetători au schimbat totul. Unul era profesor de informatică, în vârstă de 64 de ani, cu o problemă de spate atât de gravă, încât nu putea conduce sau zbura. Celălalt era un neurolog, în vârstă de 36 de ani, și un geniu la șah. Deși au urmat cai foarte diferite, împreună au ajutat la catapultarea IA în prim-planul vieții noastre de zi cu zi și, în acest proces, au creat o afacere în valoare de miliarde de dolari.


Aceasta este povestea acelei revoluții tehnologice pe care a declanșat-o în rândul companiilor, începând cu Google, apoi Facebook, până la OpenAI. Este povestea rivalității internaționale în creștere pentru a realiza noi descoperiri majore.


Este, de asemenea, o poveste care prezintă atât cea mai bună invenție a omenirii, cât și latura ei mai întunecată, deoarece progresele au fost contrabalansate de probleme de prejudecăți, părtinire și invazia vieții private. Cade Metz, jurnalist al New York Times din Sillicon Valley, se bazează pe accesul inegalabil la toți jucătorii majori, pentru a realiza o relatare extraordinar de vie a unei revoluții în curs de desfășurare de peste cinci decenii. Pune, în același timp, întrebările care vor domina următoarea jumătate de secol: unde ne va duce IA în continuare? Există cu adevărat perspectiva apariției unor sisteme cu inteligența umană? Și, dacă da, unde o să se ajungă? Într-o zi, în curând, când computerele ne vor conduce în siguranță mașinile și ne vor vorbi în propoziții complete, ne vom uita înapoi la Creatorii de genii eleganți și năvalnici ai lui Cade Metz că la povestea lor de naștere - geneza unei epoci a mașinilor simțitoare.”
-- Brad Stone, autorul cărții Everything Store și The Upstarts

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cade Metz

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-630-6506-02-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 440

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: Cultură