TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Top Girl 9786306506859
Top Girl
Vezi
galerie

Top Girl

de Danielle Marin

Titlu apărut în colecția Senzații-Suspans. Prestige la Prestige

Id: #433434

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Danielle are o copilărie fericită și sigură în vestul Londrei, doar că viitorul ei își pierde din strălucire atunci când fata decide să abandoneze școala, îmbrățișând viața bandelor și a crimelor.

 

TOP GIRL este o poveste care spune tot adevărul despre o fată de la școala de gramatică ce devine peste noapte traficantă de droguri. Dezamăgită de poliție după ce a fost violată de o bandă, găsește ocrotire sub aripa unei grupări criminale și se îndrăgostește de „băiatul de top” al grupării. Dar supunerea ei îi aduce teroarea în viață atunci când rivalii îi țintesc apartamentul, iar autoritățile îi iau copilul.


Sfâșiată de durere, Danielle se afundă și mai mult în viața bandelor ilicite și devine un jucător-cheie într-o operațiune de amploare ce se desfășoară în afara cartierului, aprovizionând cu droguri orașe importante din toată țara, pornind din districtele Londrei. Iar răscrucea apare atunci când este arestată și, ajutată de ofițerul de probațiune, începe să se întrebe dacă, la urma urmei, chiar este o ,,fată de top". Dar după cinci ani petrecuți în agitația vieții de stradă, poate ea să lase totul în urmă?
Expunerea curajoasă, emoțională, fără menajamente a lui Danielle arată realitatea simplă a celor din cartiere și dezvăluie adevărul despre viața din prima linie a generației aflate sub amenințarea directă a drogurilor.


extinde
 

Detalii produs

Autor: Danielle Marin

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786306506859

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: conflict, copilărie, pericol, Cultură

 

Opinii editoriale

„O analiză ce nu trebuie ignorată.”

Daily Mirror

„Vie, profundă și foarte intensă; m-am gândit la această carte în fiecare zi de când am citit-o. O lectură necesară pentru toată lumea.”

Marie Claire

„Cartea înfiorător de sinceră a lui Danielle prezintă o explorare înfiorătoare în viața violentă a bandelor și o imagine a ceea ce înseamnă delimitările culturale.”

The Sun