TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Berlin. Un dușman în oraș 9786306506965
Berlin. Un dușman în oraș
Vezi
galerie

Berlin. Un dușman în oraș

de Bea Setton

Titlu apărut în colecția Senzații-Suspans. Prestige la Prestige

Id: #433436

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Un roman profund, răutăcios, cu un umor negru, în care o tânără femeie, aflată într-o criză existențială, se mută într-un nou oraș pentru a lua totul de la capăt... Doar că încercarea ei de reinventare nu merge deloc conform planului. Fugind de responsabilități și mințind în legătură cu propriile obligații, naratorul nesigur din acest debut neliniștitor reprezintă o companie fascinantă.” (The Guardian)


Când Daphne ajunge în Berlin, ultimul lucru la care se așteaptă este să se afunde în și mai multă dramă decât lăsase în urmă. Desigur, știe ce cale trebuie să urmeze: să-și facă prieteni, să cucerească noi iubiți, să învețe germana și să se acomodeze la un nou stil de viață. Chiar se așteaptă ca nopțile să fie lungi și să și le petreacă singură, devorând borcane mari de Nutella, trecând prin capcanele întâlnirilor online, desfășurate în altă limbă. Apoi începe să se întrebe de fiecare alegere făcută, dacă e cea corectă. Probabil e din cauza noului loc. Dar într-o noapte, când este singură în apartamentul ei, se întâmplă ceva ciudat, enervant și total neașteptat, iar traiul în boemul Kreuzberg nu mai este atât de plăcut ca la început.


Oare în ce probleme este Daphne acum și cine sau ce o poate scăpa? Combinând experiența modernă a femeii cu observațiile tăioase și cu inteligența energică, Berlin o anunță pe Bea Setton ca fiind o voce electrizantă a noii generații.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bea Setton

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9786306506965

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige