TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dincolo de Marte și Venus
Dincolo de Marte și Venus
Vezi
galerie

Dincolo de Marte și Venus

de John Gray

Titlu apărut în colecția PsyConnect la Prestige

Id: #430762

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Abilitați pentru relațiile de cuplu din lumea complexă de azi. Du-ți relația la nivelul următor!
 

Descriere produs

De mai bine de douăzeci de ani, cartea lui John Gray, Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, a ajutat cuplurile sași aprofundeze intimitatea și sași întinerească viața amoroasă. Bărbații și femeile, spune el, comunică atât de diferit, încât ar putea fi de pe planete diferite. Învățând să vorbească limba celuilalt, milioane de oameni siau îmbunătățit dramatic și chiar siau salvat relațiile.
Dar lumea să schimbat.


Astăzi, să fii bărbat sau femeie este ceva mai nuanțat și mai complex ca niciodată. Atât bărbații, cât și femeile trec dincolo de stereotipuri și își îmbrățișează adevărata natură cu implicații importante pentru relațiile de astăzi.
În Dincolo de Marte și Venus, Gray oferă o privire mai modernă asupra armoniei relațiilor sănătoase. Pe măsură ce rolurile bărbaților și femeilor evoluează, relațiile trebuie să evolueze și ele. Cartea Dincolo de Marte și Venus duce cadrul Marte Venus la nivelul următor, ajutândui pe cititori sași duca relația la un nivel mai profund de intimitate.


Prin exemple din viața reală și exerciții simple, această carte va arăta cum să vă apropiați de partenerul dumneavoastră mai mult ca niciodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Gray

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-630-6506-50-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 424

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

John Gray
John Gray
Autor

Dr. John Gray este autorul celor mai vândute cărţi despre relaţii. A scris 17 vo...

vezi autor